Grožis

Spuogų atsiradimos vieta – atsakymas į mus kamuojančius sutrikimus

By  | 

spuogai

Nuotrauka – Youtube “Asian beauty secrets”

Dažna iš mūsų susiduriame su gana nemalonia odos problema – spuogais. Vos išvydusios spuogus puolame juos maskuoti, išleidžiame krūvas pinigų kosmetikai, kuri mums „žada“ panaikinti visas mūsų odos bėdas, perkame krūvas mums nereikalingų priemonių. Rytiečiai teigia, kad pirmiausia reikėtų pasirūpinti savo vidumi, o ne išore, juk veidas – viso kūno veidrodis. Tradicininė kinų medicina teigia, kad pagal spuogų atsiradimo vietą galima spėti apie tam tikrus vidaus organų sutrikimus.

  • Jei jūs turite spuogelių pačiame kaktos viršuje (beveik prie plaukų), greičiausiai, kad yra sudirgintas jūsų žarnynas. Veikiausiai jūsų racione daug jums netinkamo ir nesveiko maisto. Gerkite daugiau žalios arbatos, vandens su citrina, valgykite daugiau įvairių uogų, atsisakykite greito maisto.
  • Jei jūs kankina spuogai ant pačios kaktos, greičiausiai, kad jūs patyriate daug streso, galbūt jus kankina depresija, miegate per mažai valandų. Stenkites atsipalaiduoti, prisileiskite pilną vonią vandens, pažiūrėkite mėgstamą filmą, stenkites eiti anksti miegoti (geriausia iki 23h).
  • Spuogeliai ant nosies yra tiesiogiai susiję su širdies veiklos sutrikimais, kuriuos lemia stresas.
  • Kepenų sutrikimus atskleis spuogeliai tarp antakių, juos sukelia netinkama mityba arba per didelis alkoholio kiekis. Išeitis viena – sureguliuoti savo mitybą bei apriboti alkoholio kiekį.
  • Spuogeliai ausyse yra tiesiogiai susiję su inkstų veiklos sutrikimais, kuriuos lemia per mažas kiekis išgeriamo vandens bei per didelis kiekis kasdien suvartojamos druskos bei kofeino. Gerkite daugiau vandens, stenkites gerti mažiau kavos, mažinkite druskos kiekį gamindami maistą.
  • Spuogeliai ant dešinės pusės žando perspėja, kad yra tam tikrų plaučių veiklos sutrikimų, kuriuos sukelia įvarios alergijos, stresas bei rūkymas.
  • Spuogeliai smakro srityje ir virš viršutinės lūpos yra susiję su skrandžio bei plonosios žarnos problemis, kurias sukelia netinkama mityba. Stenkites valgyti daugiau daržovių bei vaisių.
  • Apie turimas “moteriškas problemas” jums praneš atsiradę spuogeliai smakro šonuose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.