Grožis

3 rudeninės veido kaukės, kurių dėka jūsų veido oda ir vėl spindės

By  | 

veidokauke

Nuotrauka – fotolia

Obuolių kaukė. Obuoliai yra pilni vitamino C, jie gali padėti odos ląstelėms greičiau atsinaujinti, suteikia sveiko žvilgesio odai. Šie puikūs vaisiai gelbsti esant odos sudirgimams ar jautrumui.

Nulupkite ir smulkiai supjaustykite obuolius, sumalkite juos trintuvėje. Į gautą košelę įdėkite du arbatinius šaukštelius medaus ir gerai išmaišykite. Tolygiai paskirstykite ant veido (venkite akių zonos), palikite 10-15 ir nuplaukite šiltu vandeniu.

Moliūgų kaukė. Moliūgai pasižymi vitaminų A, C ir E gausa, taip pat beta-karotinu, kuris suteiks jūsų odai vidinio spindesio.

Sumaišykite pusantro puodelio sutrintos moliūgų košelės su ¼ puodelio natūralaus jogurto. Įdėkite vieną arbatinį šaukštelį medaus ir vieną arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus, gerai išmaišykite. Kaukę laikykite apie 10 minučių ir gerai nuplaukite.

Spanguolių kaukė. Šios nuostabios uogos padės apsaugoti jūsų odą nuo raukšlių susidarymo ir yra puikus drėkiklis. Taip pat spaunguolės puikiai tinka aknei gydyti.

Įdėkite į trintuvą vieną puodelį spanguolių su dviem šaukštais citrinos sulčių ir vieną lakštą želatinos, viską plakite 20 minučių vidutiniu greičiu. Kaukę idėkite į indelį ir leiskite šiek tiek sustingti šaldytuve apie 10 minučių. Gautą mišinį tolygiai paskirstykite ant veido ir nuplaukite po 15 minučių.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.