Mada

Garsiausios pasaulio nuotakos

By  | 

Vestuvės – kiekvienos moters viena svarbiausių dienų gyvenime. Visos mes norime, kad ši diena būtų neužmirštama ir ideali, kad būtume pačios gražiausios ir laimingiausios, kad ši pasaka niekada nesibaigtų. Tokių vilčių ir svajonių turi visos – netgi pačios garsiausios pasaulio nuotakos.

Siūlome pasižiūrėti, kaip atrodė žinomiausios pasaulio žvaigždės per savo vestuves.

Chrissy Teigen. Modelis, laidų vedėja, garsiojo dainininko John Legend žmona. Per savo vestuves Chrissy vilkėjo Vera Wang suknelę.

chrissyteigen

Nuotauka – Chrissy Teigen instagram

Angelina Jolie. Pagaliau garsioji Holyvudo aktorė bei daugiavaikė mama tapo nuotaka! Suknelė, kurią aktorė vilkėjo per savo vestuves, buvo išties originali: Luigi Massi buvo paprašyta kruopščiai perkelti Angelinos Jolie vaikų piešinius ant jos vestuvinės suknelės. Rezultatą matote patys.

angelinajolie

Nuotrauka – Bags of Love Blog

Kate Middleton. Princo Viljamo išrinktoji per savo vestuves atrodė kaip tikra princesė. Šią ypatingą dieną jinai vilkėjo Alexander McQueen mados namų suknelę.

katemiddleton

Nuotrauka – Chris Jackson/Getty Images

Kim Kardashian. Ir nors tai buvo jau antrosios skandalingosios žvaigždės vestuvės, tačiau jos buvo ne ką mažiau lauktos bei sektos viso pasaulio. Savo vestuvėms su garsiuoju dainininku ir dukters tėvu, Kim išsirinko Givenchy mados namų suknelę.

kimkardashian

Nuotrauka – Kim Kardashian instagram

Kate Moss. Mados kritikai liko be žado išvydę nuostabiąją Kate Moss suknelę. Modelis išliko savimi ir vienai svarbiausių savo gyvenimo dienų pasirinko originalią John Galliano suknelę.

katemoss

Nuotrauka – Neil Mockford/ FilmMagic.

Megan Fox. Megan Fox vestuvės Havajuose – tikra romantikių svajonė. Vestuvės vyko ant jūros kranto, leidžiantis saulei. Apeigų metu aktorė vilkėjo įspūdingą Armani Prive modelį.

meganfox

Nuotrauka – Barcroft

Kroes Doutzen. Garsusis Victoria Secret modelis Kroes Doutzen tekėjo būdama 7 mėnesį nėščia, tačiau tai jai nesutrukdė atrodyti išties įspūdingai. Savo vestuvėms modelis pasirinko ispanų dizainerio Pronovias suknelę.

kroesdoutzen

Nuotrauka – Duy Quoc Vo

Amal Alamuddin. Bene garsiausia šių metų nuotaka – teisininkė, George Clooney išrinktoji – Amal Alamuddin. Ponų Clooney vestuvės buvo išties įspūdingos: daugybė garsių svečių, puikus oras, kerintys Venecijos vaizdai. Amal vestuvinės suknelės kūrėjas – Oscar de la Renta.

amalalamuddin

Nuotrauka – VOGUE/Annie Leibovitz

1 Comment

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.