Grožis

Alyvuogių aliejus grožio procedūrose

By  | 

Alyvuogiu aliejusŠis auksinės spalvos aliejus yra nepamainomas Viduržemio regiono šalių virtuvėje. Alyvuogių aliejus turi begalę teigiamų savybių: aliejus yra turtingas vitaminais A, D, K bei E, mokslininkai teigia, kad alyvuogių aliejus mažina riziką susirgti širdies bei kraujagyslių ligomis. Verta žinoti, kad alyvuogių aliejus yra tinkamas ne tik salotoms apšlakstyti, tačiau jis dažnai yra vadinamas stebuklu grožio srityje.

  • Kūno šveitiklis su alyvuogių aliejumi jums suteiks lygią, malonią bei švelnią odą, neleis jai prarasti drėgmes, pašalins negyvąsias ląsteles. Tereikia 3–4 šaukštus alyvuogių aliejaus sumaišyti su nedidele saujele rudojo cukraus.
  • Alyvuogių aliejus puikiausiai atstoja nagų odelių minkštiklius. Pamirkykite rankas šiltame vandenyje, pašildykite aliejų ir įtrinkite juo odelę aplink nagus.
  • Drėkinanti veido kaukė. Sutarkuotą nedidelį agurką sumaišykite su 1 arbatiniu šaukšteliu skysto medaus bei 1 valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus, palaikykite kaukę ant veido apie 15 minučių.
  • Kaukė jautriai bei sausai veido odai. Sutrinkite pusę nedidelio banano bei įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Palaikykite kaukę ant veido apie 15 minučių.
  • Plaukų kaukė. Pati natūraliausia bei lengviausia naminė plaukų kaukę: pašildykite šiek tiek alyvuogių aliejaus, užtepkite jo ant savo plaukų, apvyniokite plaukus rankšluosčiu ir palaikykite juos taip bent 15 minučių. Plaukai taps minkštais bei švelniais.
  • Plaukus atgaivinanti kaukė. 1 šaukštą alyvuogių aliejaus sumaišykite su 1 kiaušinio tryniu, keliais citrinos lašais bei 2 šaukštais skysto medaus. Kaukę palaikykite ant plaukų bent valandą.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.