Sveikas gyvenimo būdas

5 žingsniai, kuriais turėtų prasidėti kiekvienas jūsų rytas

By  | 

Rytiniai ritualai citymag.ltRytas – pagrindinė dienos dalis. Svarbu yra kiekvieną dienos rytą pradėti geros nuotaikos, su pliūpsniu energijos bei teigiamu mąstymu. Pristatome jums ritualus, kurie užtikrins, kad savo rytą jūs pradėsite teisingai:

  1. Nustatykite savo žadintuvą 30 minučių anksčiau

Šis žingsnis daugeliui bus nebe pats sunkiausias, tačiau jis tikrai yra veiksmingas! Jūsų organizmas išsibudins palengva, niekur neskubėdamas bei nejausdamas jokio streso. Jeigu manote, kad jums bus sunku atsikelti pusvalandžiu anksčiau nei visada, stenkites nesėdėti iki išnaktų.

  1. Išgerkite vandens su citrina

Šį žingsnį tiesiog privalote įrašyti į savo kasdieninės rutinos sąrašą. Kiekvieną rytą išgėrę šilto vandens su skiltele citrinos, rezultatus pastebėsite netrukus: puikiai veikianti virškinimo sistema, skaisti bei lygi oda, geresnė nuotaika, pašalinti toksinai, sustiprintas imunitetas.

  1. Trumpa rytinė mankšta

Persistengti nereikia, jums tiesiog užteks 10-15 minučių trumpos mankštos, skambant jūsų mėgstamai muzikai. Kuo puikiausiai tiks standartiniai pratimai: pritūpimai, atsispaudimai, sukiojimasis, mostai kojomis ar tiesiog pasivaikščiojimas sparčiu žingsniu su jūsų mylimu augintiniu. Dieną pradėsite daug žvalesni bei geresnės nuotaikos.

  1. Tinkami pusryčiai

Rytais reikėtų valgyti ir baltymų, ir sudėtinių angliavandenių bei ląstelienos gausaus maisto – košių, vaisių, daržovių. Esmė – mūsų fiziologija: angliavandeniai suteikia mums energijos, stimuliuodami smegenų darbą, o baltymai prailgina ir stiprina sotumo pojūtį.

  1. Išgerkite žaliosios arbatos

Puodelis žaliosios arbatos iš organizmo pašalins skysčių perteklių, sustiprins imunitetą bei paruoš jus naujai dienai. Jeigu visgi neįsivaizduojate savo dienos be kavos, išgerkite jos atėję į darbą.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.