Grožis ir mada

Pokalbis su viena iš “Uoga Uoga” įkūrėjų Jovita Vyšniauskiene

By  | 

DSC_0433“Uoga uoga” – lietuviškos kosmetikos fenomenas, kuris jau ne vienus metus mus džiugina savo natūraliomis priemonėmis bei dovanoja gamta alsuojančią priežiūrą. Šiandien apie “Uogos uogos” pradžią, tikslus bei svajones kalbamės su Jovita, viena iš firmos įkūrėjų. Malonaus skaitymo!

  • Kokiais trimis žodžiais galėtumėte apibūdinti „Uoga uoga“ produkciją bei kokiai merginai/moteriai yra skirti jūsų gaminiai?

Mūsų kosmetika visada natūrali, šviežia ir tikra!

Ji skirta merginoms ir moterims, kurios domisi viskuo kas yra naudinga, sveika, teisinga ir saugu naudoti, kurios renkasi įdomų ir aktyvų gyvenimo būdą, kurioms įdomūs daugybė dalykų, o įkvėpimo kasdienai jos ieško net mažiausiose smulkmenose, pavyzdžiui, kosmetikoje! (šypsosi)

Lietuviška natūrali kosmetika uogauoga.lt

  • Per pastaruosius metus „Uoga uoga“ plėtėsi ir tobulėjo. Kaip manote, kodėl vis daugiau žmonių pradeda domėtis bei naudoti natūralią kosmetiką?

Todėl, kad tam atėjo laikas. Atėjo laikas susirūpinti tuo, ką tepame ant savo odos. Rinka dabar perpildyta įvairiausių produktų, tik rinkis. O tie kuriems rūpi jų sveikata renkasi tai kas sveika, šviežia ir naudinga. Tokių priemonių gamintojai, o ir mes taip pat, stengiasi, kad kuo daugiau informacijos apie sveiką odos priežiūrą pasiektų vartotoją. Mums svarbu šviesti vartotoją, pateikti jam kokybišką ir aiškią produkto sudėtį, atsakyti į jo klausimus, jį konsultuoti ir informuoti. O kalbant apie „Uoga Uoga“, tai mes labai stengiamės, nuolat tobuliname savo produkciją, pildome asortimentą, skiriame labai daug dėmesio savo klientų poreikiams.

  • Kuo „Uoga uoga“ skiriasi nuo kitų natūralios kosmetikos gamintojų?

Turbūt labiausiai išskirtiniai esame tuo, kad gaminame šviežiai, nedidelėmis partijomis ir dažnai. Savo kosmetiką tapatiname su maistu, kurį taip pat visi norime rinktis šviežią, o ne metus ar mėnesius prastovėjusį lentynose. Ir dar mes norime savo klientams dovanoti ne tik produktą, o ir gerą emociją, todėl daug galvojame apie savo produktų pavadinimus, šūkius, apipavidalinimą, mažas dovanėles jiems, siurprizus po kamšteliais ir siuntiniuose. Žodžiu, produkto šviežumas ir kokybė bei kliento gera nuotaika mums yra viskas! 

  • Papasakokite trumpai apie kūrybinį procesą: kaip gimsta idėjos naujiems produktams, kas jus įkvepia?

Mus įkvepia mūsų draugai ir klientai, kurie pilni pageidavimų ir norų, o kūrybinis procesas vyksta nuolat. Mūsų kolektyvas jau didelis, daugelis yra jauni, energingi ir drąsūs, kuriame laisvą darbo aplinką, kurioje visokie „brainstorm‘ai“ yra kasdienybė. Vis fantazuojam, fantazuojam, o paskui bandom įgyvendinti tai, kas labiausiai įsimena!

Lietuviška natūrali kosmetika uogauoga.lt

  • Kokie šiuo metu yra patys populiariausi „Uoga uoga“ produktai, kuo jie ypatingi?

Populiariausi visada yra veido kremai, kuriu turime net 6 skirtingus, skirtus įvairiausiems odos tipams, taip pat labai populiari yra mūsų dekoratyvinė kosmetika. Tai mūsų blizgesiai su uogų ekstraktais ir pudros bei skaistalai su gintaru. Mūsų žiniomis, natūralią, lietuvišką mineralinę kosmetiką mes Lietuvoje pradėjome gaminti pirmieji, o dar tokios sudėties – su ypatingais ingredientais. Ši kosmetika yra ir visiškai natūrali, saugi, o blizgesiai dar ir gali būti laikomi valgomais, nes juose vien tik natūralūs aliejai ir mineralai. Bet žinoma, geriau jais dažyti lūpas (juokiasi).

  • „Uoga uoga“ – nebrangi, gera bei natūrali kosmetika. Kaip tai pavyksta suderinti?

Nes mes labai stengiamės dėl to, mums svarbu, kad natūrali kosmetika būtų prieinama kuo didesniam ratui žmonių, nenorime, kad ji taptų prabangos preke. Su šia idėja mes ir startavome, kad sveiki dalykai turi būti savaime suprantami ir įperkami daugeliui, o ne tik turtingiems. Dėl to mes nuolat ieškome tiekėjų, perkame didesniais kiekiais sudėtines dalis, deramės dėl geriausių kainų ir stengiamės taikyti minimalų antkainį, nes „Uoga Uoga“ mums nėra vien verslas, tai mūsų filosofija, mūsų požiūris ir gyvenimo būdas.

  • Kas jūsų firmai bei kolektyvui teikia didžiausią džiaugsmą?

Didžiausias džiaugsmas yra laimingi darbuotojai, augantis mūsų kolektyvas ir teigiami pirkėjų atsiliepimai, jų laiškai, padėkos, paskatinimai. Aišku, labai gerai nuteikia ir įvairūs apdovanojimai – kaip „Metų jaunas verslas“, „Versli moteris“, parodos „Rinkis prekę lietuvišką“ aukso medalis mūsų blizgesiui „Plunksna“, kaip metų kosmetikos gaminiui.

  • Kokie yra artimiausi „Uoga uoga” planai bei siekiai?

Planuojame šiemet dar labiau praplėsti savo asortimentą ir savo klientus pradžiuginti netikėtais produktais, nes jie jau labai laukia naujienų. O jų tikrai bus daug! Taip pat ir toliau dirbsime su kitomis šalimis, nors mūsų patirtis eksportuojant dar nedidelė, bet ji jau parodė, kad kaimyninės šalys mūsų laukia ir turime ištikimų gerbėjų Vokietijoje, Lenkijoje, Latvijoje.

  • Valentino diena jau visai ne už kalnų. Ko palinkėtumėte mūsų skaitytojams bei jūsų kosmetikos gerbėjams?

Visada linkime pozityvaus mąstymo, šypsenos kasdienybėje ir noro bei energijos pildyti savo svajones! 😉

 Ačiū už pokalbį.

O kas dar nežino “Uoga Uoga” kosmetikos, kviečiame pasižvalgyti puslapyje www.uogauoga.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.