Grožis

Yves Saint Laurent Touche Eclat atspindintis šviesą korektorius

By  | 

Yves Saint Laurent Touche Eclat atspindintis šviesą korektorius Yves Saint Laurent Touche Eclat atspindintis šviesą korektorius (Kaina apie 40Eur)

Turbūt jau matėte reklamas, kuriuose garsūs modeliai (jų tarpe ir Cara Delevingne) pristato šią “auksinę” priemonę. Akys tiesiog spidėte spindi, žvilgsniai gaivūs ir pailsėję, lyg miegojusios jos būtų visa amžinybę.

Kaip šią priemonę pristato Lietuvos rinka: Puikiai maskuojantis kosmetinis pieštukas su teptuku. Skaistina odą apie akis ir šalina tamsius paakių ratilus. Maloniai gaivina gležną akių srities odą ir šalina nuovargio žymes.

Ką manome mes: Nepasakytume, kad priemonė idealiai maskuoja paakius. Iš tiesų egzistuoja netgi dvi grupės tarp šios priemonės gerbėjų: vieni teigia, kad ši priemonė – tai maskuoklis, kiti, kad jos paskirtis visai kita – suteikti žvilgsniui švytėjimo ir gaivumo. Mes save priskirtume pastarajai grupei. Sutinkame visais 100% – ši priemonė tikrai stebuklinga! Paakiai atrodo pailsėję, akys “šviesesnės” bei “gaivesnės”. Vienintelis šios priemonės minusas – gan nemaža kaina. Ar pirktume Touche Eclat darsyk? Žinoma!

ysl

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.