Grožis

„Uoga Uoga“ kūno kremas „Miško skanėstas“

By  | 

Uoga uoga miško skanėstas

Tęsiame kosmetinių bei grožio priemonių paiešką ir bandymus. Šįsyk ieškojome gero bei nebrangaus kūno kremo. Ne paslaptis, kad daugeliui iš mūsų žiema asocijuojasi ne tik su svarbiausiomis metų šventėmis bei baltu ir už širdies „griebiančiu“ kraštovaizdžiu, tačiau ir sausa, pavargusia kūno oda. Mūsų akį patraukė „Uogos Uogos“ siūlomas kūno kremas, kuris žadėjo atgaivinti odą po ilgos bei šaltos žiemos.

„Uoga Uoga“ kūno kremas „Miško skanėstas“ (Kaina apie 8Eur)

Ką sako „Uoga Uoga“: Natūralus maitinamasis kūno sviestas visų tipų odai. Sviestmedžių aliejus turi minkštinamųjų, drėkinamųjų ir priešuždegiminių savybių, kurios padės Tavo kūno odai atrodyti sveikai ir gražiai. Mėlynės turi daug vitaminų ir natūralių antioksidantų, kurie lėtina odos senėjimą ir padeda jai atsigauti po ilgos žiemos.

Ką sakome mes: Nudžiugino, kad priemonė nestokoja sviestmedžių aliejaus. Ne paslaptis, kad šis aliejus ne tik drėkina, maitina ir saugo odą, tačiau gali pasigirti ir vitaminų E bei A gausa. Maloniai nustebino, kad tarp sudėdamųjų dalių radome mėlynes: jos yra stiprus antioksidantas, slopina uždegimus, tinka sergant egzema ar žvyneline. Puokštės teigiamų savybių mūsų odai žadėjo produkte esantys kokosų bei sezamų aliejai.

Kremas pasižymi švelnia konsistencija, nepalieka nemalonaus riebumo jausmo bei džiugina „skaniu“ kvapu. Šiek tiek gaila, kad jo galiojimo terminas tėra porą mėnesių, tačiau mes pirmenybę teikiame natūralioms priemonėms, tegul ir su trumpesniu galiojimu laiku.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.