Lietuvos kūrėjai

Pokalbiai – “Bralett” įkūrėja Goda

By  | 


Kalbiname Bralett įkūrėją Godą (greičiausiai, nesuklysime ją pavadindami bralečių pradininke Lietuvoje), kuris mums papasakos apie Bralett verslo pradžią, bralečių privalumus bei tinkamą būdą jas vilkėti. Malonaus skaitymo!

  • Goda, tikriausiai nesuklysime jus pavadindami bralečių pradininkais Lietuvoje. Kaip kilo ši verslo idėja bei kodėl nusprendėte jos imtis?

Nuo mažens kūryba, grožis bei estetika buvo neatsiejami mano kasdienybės palydovai. Būdama vos penkerių metų pradėjau lankyti sportinius šokius, kuriuos profesionaliai šokau net 13 metų. Iki šiol prisimenu, kai būdama dar visai mažytė, paprieštaravau mamai ir siuvėjoms dėl savo pirmosios šokių suknelės spalvos bei detalių. Nuo to karto visas šokių sukneles piešdavau ir kurdavau pati. Manau, būtent tada, ir pajutau neapsakomą džiaugsmą, kuris apima vilkint savo kūrybos rūbą. Kad save noriu realizuoti būtent mados industrijoje supratau tuomet, kai pasitraukiau iš profesionalaus sporto. Ėmiau mąstyti, ką daryti toliau ir, kaip sakoma, geriausi dalykai gyvenime įvyksta visai netikėtai. Atsitiktinai užsukus į vieną iš Londono butikų, pirmąkart gyvenime išvydau braletę. Tą pačią minutę, kai ją pasimatavau, supratau, jog daugiau nebenoriu vilkėti liemenėlių! Mano galvoje iškart gimė idėja, kaip ją patobulinti, padaryti savaip ir pristatyti Lietuvos rinkai. Visai netrukus sukūriau pirmąsias savo dizaino braletes ir Bralett tapo jų pradininku Lietuvoje.

  • Bralett vardas gan sparčiai pasklido Lietuvoje. Kaip manote, kuo sužavėjote Lietuvos moteris ir merginas?

Labai tikimės, kad sužavėjome savo požiūriu į apatinį trikotažą, o, taip pat, paprastumu bei patogumu. Dėl Bralett vardo pasklidimo, esu labai dėkinga mados blogerėms, kurios buvo pirmosios susižavėjusios mūsų gaminiais bei pasidalinusios savo patirtimi su Lietuvos moterimis ir merginomis.

bralett bralete

  • Papasakokite toms, kurios dar nėra bandžiusios bralečių, kuo jos skiriasi nuo paprastų liemenėlių bei kokie yra jų pagrindiniai pliusai?

Bralett filosofija yra labai paprasta – mes, tiesiog, nekenčiame liemenėlių ir kviečiame visas išsilaisvinti! Aš asmeniškai niekada nemėgau tų spaudžiančių vielyčių, push up’ų ir visokių kitokių veržiančių liemenėlės dalių. Visą gyvenimą žavėjausi tikromis prancūzėmis, kurioms liemenėlė asocijuojasi su laisvės suvaržymu. Tad, trumpai tariant, vilkėdamos Bralett jausitės lyg be liemenėlės, tačiau atrodysite nuostabiai.

  • Goda, kokiai merginai/moteriai yra skirtos Bralett liemenėlės? Kaip norite, kad jaustusi mergina, vilkėdama jūsų kuriamas braletes?

Tikrai undinėlei, kuri dvelkia paslaptingumu, nebijo būti kitokia, laisva ir nerūpestinga! Savo klientes vadinu būtent taip, nes undinėlės man asocijuojasi su laisve, išskirtinumu, vėjavaikiškumu bei magija. Viena iš mano svajonių yra pakeisti stereotipą, jog pirmas dalykas, kurį moterys padaro įžengusios į namus po sunkios dienos – nusisega liemenėlę. Siekiu, jog visos merginos bei moterys, vilkinčios Bralett, jaustųsi atsipalaidavusios ir turinčios mažą nuostabią paslaptį…bralet.com anya dee iliustracija

  • Kokie trys žodžiai geriausiai apibūdina Bralett ženklą?

Inovatyvus, gaivus ir mielas

  • Artėjant vasarai, braletės gali tapti nepamainoma bei viliojančia stiliaus detale. Kaip taisyklingai jas reikia vilkėti, kad nebūtų peržengta plona linija, skirianti paslaptingumą ir vulgarumą?

Rekomenduoju derinti spalvas ir nenešioti juodos ar tamsios braletės su baltu, šviesiu ar permatomu rūbu. Taip pat, venkite per daug didelės iškirptės, kad ir kaip norėtumėte savo braletę parodyti visiems !

  • Kas jums jūsų darbe teikia didžiausią malonumą bei stimulą judėti pirmyn?

Vien tai, jog niekada nepavadinčiau to darbu, man yra didžiausias malonumas. Mano stipriausias stimulas yra laimingi klientai, žmonių šypsenos, pozityvūs atsiliepimai bei susidomėjimas mano veikla. Vos pagalvojus, jog mano gaminiai tampa žmonių dovanomis bei svajonėmis, man kelia nepaprastą džiaugsmą ir norą judėti pirmyn.

  • Papasakokite apie pačią verslo pradžią: ar reikalingos didelės investicijos, ar sunku būti jaunu verslininku, ar nesigailite žengusi šį žingsnį?

Pradžia visuomet būna sunkiausia, tačiau labai tikėjau savo idėja, todėl nusprendžiau rizikuoti ir investuoti visas savo santaupas. Iki šiol džiaugiuosi žengusi šį žingsnį. Pradinės investicijos atsipirko ir toliau sėkmingai judu į priekį. Neneigsiu, jog būti jaunu verslininku yra tikrai labai sunku, nes Lietuvoje žmonės dažnai žiūri, kaip pasipelnyti ir apgauti jaunus bei dar nepatyrusius. Tačiau linkiu neišsigąsti sunkios pradžios ir kovoti dėl savo idėjų !

  • Kokie yra Bralett ateities planai?

Kadangi turime klientų iš įvairių pasaulio kampelių, svajoju garsinti lietuvišką prekę bei plėstis į užsienio rinką. Artimiausiuose planuose: bendradarbiavimas su didžiųjų Lietuvos miestų butikais bei naujos kolekcijos pristatymas.

Ačiū už pokalbį.

Braletes galite apžiūrėti – www.bralett.com

Facebook – facebook.com/bralett

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.