Aksesuarai

Naujoji KIS KIS rankinių kolekcija “Talismanai”

By  | 

kis kis kolekcija talismanai kurejos

„Talismanai“ – taip savo naują žaismingą vasaros rankinių kolekciją pavadino KIS KIS prekės ženklo įkūrėjos Eglė Žalionytė ir Miglė Navickaitė. Jaunosios mados dizainerės mielai sutiko papasakoti apie šią liniją bei apie tai, kaip ji susiformavo.

Antroji jūsų kolekcija „Talismanai“ – tarsi pirmosios tęsinys. Ar tokia ir buvo jūsų idėja, nenutolti nuo pirmosios kolekcijos?

Miglė: Taip, pirmoji kolekcija buvo neužbaigta, vis dar esame kupinos idėjų. Be to, norėjome ją labiau pritaikyti vasaros sezonui.

Eglė: Siekėme išlaikyti tą patį stilių. Ši kolekcija tarsi papildo pirmąją, jos spalvų gama kitokia, perteikia šviesesnę nuotaiką. O modeliai ir dydžiai – tai mūsų idėjos, atsiradusios atsižvelgiant į tai, ko nori moterys. Daug dirbame pagal individualius užsakymus, todėl turime nemažai klienčių, kurios pageidauja tam tikro, tik joms patrauklaus rankinės atspalvio ar dekoro.

Nuotraukos – Mantas Kutkaitis

Kaip susiformavo šios „Talismanų“ kolekcijos idėja? Ar iš anksto turėjote viziją, kad tai bus ne tik vakarui ar išskirtinėms progoms, o ir kasdienai skirtas modelis, priimtinas tiek jaunai panelei, tiek vyresnei moteriai?

Miglė: Iš tikrųjų mąstėme apie tokią rankinę, kurią būtų smagu nešioti kasdien, o ne tik puoštis išskirtinėmis progomis. Jeigu klientėms mūsų modeliuose ko nors trūksta, galima užsisakyti individualiai ir pritaikyti jas kiekvienos poreikiams. Tad pageidaujamos detalės atsiranda labai greitai (juokiasi – aut. past.).

Eglė: Tiesiog sutapo abiejų požiūriai, kurie susiliejo į tokį stilių – žaismingą ir kartu minimalistinį. Paprastai būtent nuo rankinės modelio spalvų derinio priklauso, kas ją nešioja – mergina ar moteris. Juk jis gali būti ir labai žaismingas, ir neutralus. Tiesa, dalis mūsų klientų vis dar klausia, kodėl rankinių kaina tokia, nors, palyginti su kitų dizainerių darbais, ji nėra aukšta. Juk kuriant vienetinius originalius gaminius reikia įdėti daug daugiau laiko ir darbo, ieškant tinkamiausių medžiagų ir spalvinių derinių, nei vis kartojant du ar tris tuos pačius modelius.

Kalbėjosi Gintarė Visockytė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.