Grožis

Šviežios vasarinės uogos….ant jūsų veido!

By  | 

uogu kaukes veidui

Vasara – šviežių, pilnų sveikatos, vitaminų bei energijos uogų metas. Tačiau, ar žinojote, kad uogas naudinga yra ne tik valgyti, tačiau ir naudoti jas įvairiose grožio procedūrose? Keletas Citymag‘o patarimų, kaip atgaivinti ir pagyvinti Jūsų odą, natūralių produktų dėka.

  • Braškių, jogurto bei medaus kaukė suteiks veidui spindesio bei jį atgaivins. Receptas yra gan paprastas: tiesiog sumaišykite keletą braškių kartu su šaukšteliu graikiško jogurto bei šaukšteliu medaus, palaikykite masę ant veido apie 15 minučių.
  • Riebiai odai padės vyšnios. Išspauskite sultis iš keliolikos vyšnių bei sumaišykite jas su kukurūzų miltais. Užtepkite masę ant veido bei po 20 minučių nuplaukite ją šaltu vandeniu su citrinos sultimis.
  • Pasigaminkite nuostabų šveitiklį su serbentais: sutrinkite du valgomuosius šaukštus serbentų su dviem arbatiniais šaukšteliais rudojo cukraus ir dviem valgomaisiais šaukštais avižinių miltų. Kruopščiai išmaišykite. Įtrinkite į odą lengvais judesiais apie 10 min. Nuplaukite šiltu vandeniu.
  • Kaukė iš aromatingų žemuogių išlygina raukšleles, nuramina sudirgusią odą, ji nesilupa. Sutrinkite saujelę žemuogių. Į košelę pridėkite 1/2 arbatinio šaukštelio medaus. Sumaišykite ir užtepkite ant veido. Po 20 min. nuplaukite šiltu vandeniu. Nepamirškite įtepti drėkinamuoju kremu.
  • Puiki maitinamoji kaukė: 2 šaukštus aviečių sutrinkite, užpilkite šilta grietinėle, pridėkite arbatinį šaukštelį medaus. Šią kaukę užtepkite ant veido 15 minučių bei nuplaukite šiltu vandeniu.
  • Kankina sausa oda? Sutrinkite agrasto uogas – košės reikės dviejų šaukštų, pridėkite 1 kiaušinio trynį ir 1 šaukštą varškės. Viską gerai išmaišykite. Jei kaukė gausis per tiršta, galima įpilti šiek tiek grietinėlės. Palikite ant veido 15 minučių, nuvalykite vatos tamponu, suvilgytu žalioje arbatoje.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.