Mada

Išskirtinių aromatų gerbėjų apsuptyje pažymėtas antrasis „Private Label“ salono gimtadienis

By  | 

Trečiadienį Private Label nišinių kvepalų salonas atšventė savo antrąjį gimtadienį. Į šventę susirinko itin gausus būrys ištikimų klientų bei išskirtinių aromatų gerbėjų- svečiai vos tilpo į Vokiečių gatvėje įsikūrusi saloną.

Pagrindinis vakaro akcentas- naujų aromatų pristatymas. Didžausia vakaro naujiena tapo Evody kvapų kolekcija Collection d‘Ailleurs. Kiekvienas šios kolekcijos kvapas yra dedikuotas tam tikrai šaliai- Indijai, Marokui, Italijai bei Reuniono salai. Nejma aromatas Le parfum d‘Alice atnešė pergalę parfumerei Alice Lavenat prestižiniame jaunųjų parfumerių konkurse kaip kompozicija subtiliausiai perteikianti juodųjų serbentų aromatą. Chabud kvepalų namai savo aromatu Lait Concentre norėjo suaugusius nukelti į vaikystę sukurdami kvepalus, kurie kvepia kaip vienas mėgstamiausių tų laikų desertų- kondensuotas pienas. Paskutinė pristatyta naujiena- Molinard Nirmala atnaujintas buteliuko dizainas. Tai 1930 m. Baccarat sukurto flakono, kuris primena deimantą, kopija. Originalus buteliukas yra itin vertinamas tarp kolekcionierių.

Vakaro svečiai turėjo galimybę išrinkti mėgstamiausią naujieną. Nugalėtoju tapo Evody kolekcijos kvapas d‘Ame de Pique dedikuotas Marokui, kurio širdyje karaliauja rožė. Antroje vietoje- Molinard Nirmala, o trečioje- Evody Blanc de Sienne kvapas inspiruotas parfumerių kelionės į Italiją.

Ypatingas vakaro svečias Vyno klubas svečius vaišino trimis vasariškais vynais- putojančiu, baltuoju ir rožiniu. Kaip teigia Marija, Private Label salono vadovė: „vakarėlio svečias buvo pasirinktas neatsitiktinai- ir kvepalai, ir vynas yra degustuojami- apie abu dalykus yra kalbama panašiai, ieškoma panašių skonių bei aromatų, pavyzdžiui viename iš vakaro vynų čilietiškame De Martino Sauvignon Blanc aromate dominuoja juodieji serbentai lygiai taip pat kaip ir mūsų kvepaluose Nejma Le Parfum d‘Alice.“

Private Label salonas įsikūręs Vokiečių g. 9, Vilniuje atstovauja išskirtinius kvepalų namus kaip Molinard, Evody, D‘Orsay, Teo Cabanel, Jean Patou, ir t.t. Be kvepalų, savo sortimente siūlo veido ir kūno priežiūros priemones ( Darphin, Christian Breton) bei lietuvių Amour d‘Evil bei Culti namų kvapus. Private Label savo salone nuolat rengia vakarėlius bei produktų pristatymus, čia veikia ir laikinos dizainerių parduotuvės.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.