Receptai

Pusryčių blyneliai

By  | 

Pusryčių blyneliai3

Nėra geresnio būdo pradėti dieną nei išsikepti kalną blynelių ir su puodeliu kavos šauniai papusryčiauti.

9 dideliems storiems blyneliams

  • 160 g miltų
  • 100 g avižinių dribsnių (greito paruošimo)
  • 20 g rudojo cukraus
  • 2 arb. š. kepimo miltelių
  • 1 arb. š. kepinių sodos
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. cinamono
  • 400 g pasukų
  • 100 g graikiško jogurto (tiršto, natūralaus)
  • 2 kiaušinių
  • 30 g sviesto, lydyto, atvėsinto
Išlydykite sviestą ir palikite, kad pravėstų.
Dubenyje sumaišykite pasukas, jogurtą ir kiaušinius.
Kitame dubenėlyje sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, cukrų, kepimo miltelius, kepinių sodą, druską, cinamoną.
Suberkite sausus ingredientus į pasukų mišinį. Įmaišykite lydytą sviestą.
Palikite šaldytuve 20 minučių, kad tešla šiek tiek išbrinktų.
Įkaitinkite keptuvę, jei reikia, patepkite riebalais.
Dėkite po samtį tešlos ir kepkite, kol paviršiuje susidarys skylutes ir krašteliai bus apkepę, tuomet apverskite ir kepkite, kol paruduos.

ingas sweeterie mini logo

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.