Grožis

Rudens sezono naujiena- kvapų degustacija nišinių kvepalų salone

By  | 

private label kvepalu degustacija2

Augant ekonominei gerovei pastebima tendencija vis dažniau dovanoti ne materialias dovanas, o patirtį, įspūdžius, kurie atmintyje išlieka ilgam. Taip pat keičiasi ir įvairių progų šventimo tradicijos. Žmonės dažnai nori ne tik paminėti šventę gausiomis vaišėmis, bet ir kažką sužinoti naujo, išmokti.

Matant tokią situaciją bei begalinį klientų norą pažinti kvapų pasaulį Private Label nišinių kvepalų salonas sugalvojo pateikti naujieną- privačią kvapų degustaciją grupėms. Tokia degustacija gali tapti dovana, o taip pat ir idėja švenčiant smenines bei didžasias metų šventes.
Privačios degustacijos metu kvąpų ekspertai supažindins su kvepalų atsiradimo istorija, jų rūšimis, kvapų šeimomis, apžvelgs pagrindinius nišinės ir masinės parfumerijos skirtumus. Pasakojimas bus iliustruojamas kvapų degustacija. Temos gali būti derinamos priklausomai nuo klientų asmeninių pageidavimų.
Vasaros metu ne viena merginų kompanija rinkosi kvapų degustaciją mergvakario šventimui. Vieno mergvakario organizatorė Rūta apie renginĮ: „Ačiū už gerą nuotaiką, įdomų pristatymą, smagią aplinką. Mergvakario merginos sako, kad buvo tobula. Ačiū!!!“.

private label kvepalu degustacija

Private Label salonas įsikūręs Vokiečių gatvėje, Vilniuje jau daugiau nei dvejus metus pristato nišinius kvepalus daugiausiai pagamintus iš natūralių ingredientų. Salone taip pat galime įsigyti kosmetikos, namų kvapų, prabangios bižuterijos, veikia dizainerės bei visažistės salonai. Norintiems privatumo klientams skirta atskira erdvė.
Salono išskirtinumas- dažnai vykstantys vakarėliai, kurių metu pristatomos asortimento naujienos, degustuojami kvapai bei dalinamasi įspūdžiais apie juos. Taip pamažu Vilniaus širdyje atsiranda kvapų mėgėjų bei žinovų bendruomenė.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.