Renginiai

Į Luxury Life pristatymo vakarą susirinko prabangių papuošalų gerbėjos

By  | 

Trečiadienio vakarą moterys neabejingos prabangiai bižuterijai rinkosi į Luxury Life papuošalų pristatymo vakarą. Vakarėlis vyko Private Label nišinių kvepalų salone, kuris neseniai pradėjo prekiauti šio prekinio ženklo papuošalais.

Vakaro metu viešnios galėjo ne tik išsimatuoti visus papuošalus, bet ir gyvai pabendrauti su Luxury Life ženklo įkūrėja, kuri mielai atsakė į visus rūpimus klausimus apie šiuos papuošalus. Private Label kvapų ekspertai pristatė rudenišką Carven namų kvapą L‘Absolu, kuriame baltų gelių puokštė maišosi su medžio ir rytietiškomis natomis. Vakarėlyje netrūko ir žymių veidų kaip dainininkė Katažina Zvonkuvienė, aktorė Justė Zinkevičiūtė bei stilistas Joringis Šatas.

Private Label kvepalų salonas nuolat ieško idėjų kokiomis naujienomis galėtų pradžiuginti savo klientus. Čia ne tik nuolat vyksta naujų aromatų pristatymas, bet ir bendradarbiaujama su kitų sričių atstovais. Būtent dėl to vasaros pabaigoje Private Label pradėjo pardavinėti savo salone prabangią Luxury Life bižuteriją. Čia galima ne tik įsigyti papuošalus, bet ir juos išsinuomoti ar įsigyti dovanų kuponus. Kaip pasakoja salono vadovė Marija: „bendradarbiaviams visiškai pasiteisino- sutinku itin daug klienčių, kurios malonai nustemba prie kvepalų pamatę įspūdingus papuošalus. Neretai moterys įsigija net ne po vieną dirbinį- noras puoštis slypi kiekvienoje moteryje“.

Private Label salonas įsikūręs Vokiečių g. 9, Vilniuje atstovauja išskirtinius kvepalų namus kaip Molinard, Evody, D‘Orsay, Teo Cabanel, Jean Patou, ir t.t. Be kvepalų, savo sortimente siūlo veido ir kūno priežiūros priemones ( Darphin, Christian Breton) bei lietuvių Amour d‘Evil bei Culti namų kvapus. Private Label savo salone nuolat rengia vakarėlius bei produktų pristatymus, čia veikia ir laikinos dizainerių parduotuvės.

private label salonas luxury life1 private label salonas luxury life2 private label salonas luxury life3 private label salonas luxury life4 private label salonas luxury life5 private label salonas luxury life6 private label salonas luxury life7 private label salonas luxury life8 private label salonas luxury life9 private label salonas luxury life10 private label salonas luxury life11

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.