Aksesuarai

A.GO – kvapas sužadinantis aplankytų vietų prisiminimus

By  | 

A.GO prekinis ženklas kviečia kvapu nusikelti į nepamirštamas kelionių akimirkas. Rankų darbo sojų vaško žvakės yra itin malonaus kvapo, subtilaus dizaino ir stilingai papildančios namų interjerą. Kolekciją sudaro trys kvapai, kiekvienas iš jų kruopščiai atrinktas, turintas savo unikalų charakterį.

Pirmasis RAAHI-tai jausmingas ir geidulingas rytietiškas kvapas, susidedantis  iš prabangios odos bei prisirpusių aviečių kompozicijos, susipynusios su  medienos bei  aštriu tabako kvapu. Kvapo kompoziciją išbaigia muskusas.  Pažadink savo jausmus, svajok, įsimylėk ir norėk šio nuostabaus kvapo.

Antrasis MEWANGO-tai ryškus egzotiškas  kvapas susimaišęs su prieskoningais rytietiškais prieskoniais. Kvapas susideda  iš bergamočių, jazminų, kvapniosios kanangos (Ylang ylang), jelijos ir kitų gėlių, santalo, charizmatiškojo pačiulio,kedro, gintaro, muskuso bei egzotiškų rytietiškų  prieskonių. Šis kvapas yra pilnas meilės ir šilumos, kuria pripildys kiekvienus namus.

Trečiasis OLOREL-tai ryškus ir jausmingas baltų gėlių kvapas, susidedantis iš elegantiškų baltų gėlių puokštės, ryškaus pačiulio, intensyvios baltos medienos natų, smilkalų bei egzotiškųjų ambrete sėklų. Baltos gėlės sukuria jausmingumą, o pačiulis apgaubia ryškiu kvapu ir jausmingumu. Šis kvapas nuskraidins į svajonių šalį.

“Kelionės, nepamirštami prisiminimai įkvėpė mane sukurti kažką kvapnaus ir stilingo, kas gali papuošti ne tik namus, bet ir džiuginti sielą. Šios kvapniosios žvakės gali ne tik pažadinti jausmus, bet ir atgaivinti nuostabiausias kelionių akimirkas bei leisti mėgautis kiekviena šiandieninio gyvenimo akimirka” – sako A.GO prekės ženklo įkūrėja Giedrė Apavičienė.

a.go zvakes4

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.