Mada

Šilti ir žiemiški patarimai JAI

By  | 

Kai šalta, norisi tikrai šiltų ir malonių prie kūno drabužių. Ne visada tokie drabužiai patrauklūs. Bet kartais tiesiog tik pristingame fantazijos kaip visa tai stilingai išspręsti. Šį kartą didesnį dėmesį skyrėme Lietuvos kūrėjams ir jų siūlomai produkcijai. Pateiksime kelis idėjinius drabužių derinius. Kai kurie iš jų – su išpardavimo kainomis. Trumpai tariant – drabužių ir aksesuarų apžvalga, neišeinant iš namų.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI2

Atkreipkite dėmesį į audinių sudėtis. Rinkitės vilną, kašmyrą, angorą…Šiais laikais vilnoniai drabužiai gali būti ne tik funkcionalūs, bet ir labai stilingi. Lietuvių dizaineriai savo klientams atradę daug įdomių siluetų.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI3

Kai šalta, nepamirškime saugoti rankas! Lietuvių firmos VIVI ir Uoga Uoga siūlo pakankamai natūralius ir veiksmingus rankų kremus, stilingoje, metalinėje tūbelėje. Na, o dizainerė Kristina Kruopienytė taip pat pagalvojo apie jūsų rankų šilumą ir sukūrė jaukias, gauruotas pirštines. Yra labai daug spalvų variacijų ! Pasidairykite.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI4

Minimalizmo šalininkėms siūlome pasižvalgyti po lietuvės Simonos Samojauskaitės kūrybą. Juvelyrės papuošalai gali tapti subtiliu ir ilgalaikiu cinkeliu jūsų drabužių deriniuose.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI5

Netiesa, kad žiemą reikia rinktis tik  kelnes. Dėvėkite storo audinio, tiesaus kirpimo midi ilgio sijonus, storas pėdkelnes, ilgaaulius.. Kombinuokite visa tai su kailinėmis liemenėmis ir odiniais aksesuarais.

7.99 Eu

Šaltomis dienomis pasivaikščiokite po parduotuves, nes šiuo metu vyksta išpardavimai. Pats laikas įsigyti drabužius, kuriuos dar spėsite panešioti ne tik dabar, bet ir pasiruošite  ateinančiam žiemos sezonui.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI7

Nepamirškite, kokie svarbūs yra aksesuarai. Jie prikels jūsų pabodusius drabužių derinius naujai. Nebūtina visada pirkti tik prabangius papuošalus. Galima įsigyti ir kelis ryškesnius, bižuterinius papuošalus.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI8

Beformius ir apkritusius megztinius galite įsprausti į odinius diržus-petnešas. Galima rinktis iš daugybės jų formų ir spalvų. Toks aksesuaras gali būt jums naudingas bet kuriuo sezonu.

Šilti ir žiemiški patarimai JAI9

Šviesą atspindinčios sagos (atšvaitai )March. Įsisiuvi į paltą ir ramu ! Genialumas slypi paprastume.

Autorius – blogerė Modevi, „MODEVI stiliaraštis“

1 Comment

  1. Pingback: Check out CityMag |

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.