Aksesuarai

Valentino dovanos JAI – įdomiausi lietuvių dizainerių pasiūlymai

By  | 

Artėjant Valentino dienai didėja ir vyrų galvos skausmas, ką padovanoti mylimai antrajai pusei. Dailiosios lyties atstovės taip pat suka galvą, kaip pasipuošti ypatinga proga, o gal tiesiog ieško dar vienos galimybės palepinti save. Lietuvių dizaineriai siūlo daugybę idėjų, kurios padės išspręsti abi dilemas.

Drabužiai. Kuri moteris nesvajoja, kad vyras prieš einant vakarieniauti įteiktų dailiai supakuotą naują rūbą? Pasidairykime, kokie variantai galėtų patekti į šią dovanų dėžutę. Žinoma, prieš tai verta įkišti nosį į mylimosios spintą ir išsiaiškinti, kokio dydžio drabužius ji nešioja, kad vėliau tiek jai, tiek jums nevertėtų skaudžiai nusivilti.

Maža juoda suknelė – visada tinkamas sprendimas. Elegantiška „Toma Accessories“ suknelė puikiai įgyvendina šią koncepciją. Galite būti tikri, kad jūsų moteris puošis ja tikrai ne vieną kartą ir tikrai kiekvieną kartą atsimins, jog gavo ją Valentino dienos proga.

toma jankauskaite juoda suknele toma accessories

Spalvas mėgstančioms moterims šventiškam vakarui verta paieškoti drąsesnio sprendimo – sodri rožinė „UNDRESS“ suknelė privers atsigręžti ne tik vyrus, bet ir moteris.

undress suknele

Dažnai vyrai nori, kad moteris būtų apsirengusi itin seksualiai, o pačios moterys mieliau renkasi subtilų seksualumą. Ar gali būti ir vilkas sotus, ir avis laiminga? Tikrai taip – moteriškas linijas puikiai pabrėš kaip antra oda prie kūno priglundantis bodis iš „Body Talk“, o elegantišką ansamblį užbaigs asimetrinis „Instinct“ sijonas.

Papuošalai. Ruošiantis dovanoti papuošalus verta atkreipti dėmesį į moters jau nešiojamus dalykus – ar ji mėgsta subtilius, vos pastebimus papuošalus, ar kaip tik, papuošalai yra pagrindinis jos garderobo akcentas.

Jei moteris vertina minimalizmą papuošalų dėžutėje, verta rinkti papuošalą iš „Simona Samajauskaite Jewellery“ kolekcijos. Jei nestokojate fantazijos ir norite padovanoti vienetinį papuošalą – ši kūrėja įgyvendina ir individualius užsakymus.

Simona Samojauskaitė Jewellery papuošalas

Moteriai, kuri mėgsta, kad jos papuošalai būtų pastebėti, verta išrinkti auskarus ar vėrinį iš „Ginger Tail“ papuošalų kolekcijos.

Ginger Tail auskarai

Jei jūsų antroji pusė mėgsta šiuolaikinį dizainą, išgrynintas formas ir sodrias spalvas, tuomet tobulos dovanos ieškokite tarp „OkiikO“ kūrėjų dirbinių.

OkiikO auskarai

Ypatingi akcentai. Valentino dieną nepamirštama gali padaryti ir maži, bet reikšmingi akcentai.

Pižama. Ar kada susimąstėte, kad moteris seksuali jaučiasi ne įsispraudusi į per mažus nėriniuotus apatinius, o tiesiog apsigobusi vyriškais marškiniais? Lietuvių kūrėjai „wake me-not“ siūlo moteriškus naktinius marškinius, kad vyrams nereikėtų skolinti savųjų.

Wake me-not naktiniai marškiniai

Žvakių šviesa. O jei dar žvakės ne tik šviečia, bet ir nuostabiai kvepia? Žmonės linkę susieti kvapus su prisiminimais, tad verta pasistengti renkantis Valentino dienos kvapą – „a.go“ kūrėjai siūlo rankų darbo žvakes, kurių kvapas – profesionalaus parfumerijos meistro kūrinys.

A.go žvakė

Saldumynai. Taip, šokoladiniai saldainiai yra tikrai saugus ir patikrintas sprendimas, bet jei savo moteriai padovanotumėte ne paprastą skanumyną, o meno kūrinį primenantį tortą, ji tikrai liktų sužavėta. „Desertinė atostogos“ siūlo saldumynus, kurių išvaizda nenusileidžia skoniui.

Desertinė atostogos tortas

Nuotraukos – iš asmeninių ©Instagram paskyrų

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.