Dizainas

Akcentai Jūsų kambariui

By  | 

kambario akcentai10Ne paslaptis, kad po ilgos darbo dienos, didžiausias kiekvieno žmogaus noras – grįžti į namus, kuriuose vyrauja jaukumas ir ramybė, kuriuose atsigauna mūsų siela. Dažnai net nepagalvojame, kiek daug įtakos mūsų savijautai, emocijoms ir elgesiui turi mūsų namai, kaip svarbu yra susikurti erdvę, kurioje galėtume pailsėti bei jaustis gerai visą parą. Namai – tai vieta, kurioje mes privalome jaustis saugiai, ramiai.

Norint susikurti jaukią bei ramybe alsajuončia erdvę, reikėtų daugiau dėmesio skirti įvairioms mažoms detalėms. Šios detalės suteiks kambariui subtilumo, žaismingumo ar netgi visiškai pakeisti interjero atmosferą.

Vienas iš akcentų, kuris visuomet suteikia kambariui jaukumo bei nereikalauja didelių išlaidų – pagalvės. Įvairūs tonai, raštai, formos padės sukurti norimą nuotaiką, kuri išsyk suteiks jaukumo. Derinkite kontrastingų atspalvių, medžiagų , formų pagalves su kilimais, kad išgautumėte balansą ir vientisumą.

Norint suteikti erdvei gaivumo ir natūralumo – įsigykite kambarinių augalų. Jie padės sukurti atmosferą, kuri nukels jus į ramybės oazę bei padės atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos.

Tuo tarpu, kokias detales rinktis , norint sukurti žaismingą , tačiau ne vaikišką erdvę? Tam puikiai tiks balinto medžio kavos staliukai, įdomių ir netikėtų formų šviestuvai bei nuotraukos. Nebijokite eksperimentuoti su spalvomis ir dydžiais, taip išgausite ritmiką ir balansą, jūsų kambarys akimirskiu taps įdomesnis ir reprezentuos modernų mąstymą.

Drąsiai naudokite įvairius grafinius motyvus, simbolius, frazes. Visa tai kambariui suteiks jaunatviškumo, priduos savito charakterio. Derinkite tipografijos elementus – tai taps skiriamuoju kambario elementu.

Primiršta, tačia vėl savo vietą interjere atrandanti detalė – paveikslai. Tai puikus sprendimas, norintiems suteikti patalpai jaukumo, spalvų, užpildyti tuščias sienas.

Rinkites įvairių spalvų, tekstūrų užuolaidas, derinkite jas pufais bei kavos staliukais. Drąsūs sprendimai suteiks galimybę sukurti jaukią atmosferą , kurioje jūs jausitės laimingi bei namus, į kuriuos nekantrausite sugrįžti.

Tekstas – Dizainerė Laura Vanagaitė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.