Drabužiai

Positive Fashion pristato pavasario/vasaros kolekciją pavadintą „Draugystė“

By  | 

Positive fashion pavasario vasaros kolekcija GB_0039_pp

“Positive fashion” – iškalbingas prekinis ženklas pristatantis pozityvią madą. Tai kūriniai neatsiejami nuo emocijos, gyvenimo džiaugsmo, kvėpuojantys moteriškumu. Neginčytinai apranga daro įtaką savijautai, savivertei ir neabejotinai prisideda prie sėkmės. “Positive Fashion” filosofija – spalvinga, drąsi, pilna netikėtų saviraiškų ir sprendimų, papuošta žavia šypsena Jūsų asmeninė žinutė aplinkai.

Laikui bėgant vis labiau suvoki kokią prasmę Tavo gyvenime turi tikri draugai. Pasak kūrėjos Miglės Miliauskaitės-Bubliauskienės, jos prekinis ženklas yra apie emocijas, ir būtent šį kartą ją inspiravo tikra moteriška draugystė. Ši kolekcija – tai trumpa istorija apie dvi drauges. Viena iš jų gyvena kitame mieste, jaučiasi labai vieniša ir savo emocijomis virtualiai dalinasi su drauge. Ilgai laukti netenka, pastaroji atvyksta – apkabinti, prablaškyti, išklausyti ir, žinoma, linksmintis iki paryčių. Kolekcija
pasižymi gausiais siluetais – platėjantys džinsai, ilgi marškiniai, palaidinės, kelnės, įvairios suknelės bei sijonai. Tai emocingi rūbai, puikiai pritaikomi kiekvienam gyvenimo atvejui. Kolekcijoje naudojamos įdomios audinių faktūros, „plisė audiniai“, rožinio kvarco atspalviai. Audiniai, siluetai, faktūros – visi jie „neša” žinutę apie daugybę kasdienių emocijų kiekvienos iš mūsų gyvenime. Positive fashion – tai drabužiai suteikiantys pozityvią energiją, jie leidžia nutikti tik geriems dalykams aplink. BŪK POZITYVUS!

Foto: Giedrius Bubliauskas Photography
Make up & hair: Make up by Emma
Stilistas : Evaldas Valantiejus
Už vietas dėkojame : HOF viešbučiui bei Rhodos restoranui

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.