Drabužiai

Naujoji dueto „Female“ kolekcija: duoklė ryškioms spalvoms ir moteriškumui

By  | 

Sandros Šernės ir Ievos Grybauskienės female6

Moteriškumas, elegancija, spindesys ir spalvų žaismas – taip būtų galima apibūdinti prekinio ženklo „Female“ kolekciją. Sandros Šernės ir Ievos Grybauskienės tandemas naująją kolekciją pavadino „Spalvų infekcija“. Vasariškų tonų išsiilgusios lietuviškos mados mylėtojos spintoje galės džiaugtis visa vasaros spalvų palete: ciklamenų, išraiškinga geltona, raudonais atspalviais. Didžiausias kūrėjų noras – įnešti į moterų širdis norą puoštis, pabrėžti savo privalumus, individualumą.

„Mes kuriame mėgstančiai pasipuošti ir mylinčiai save miesto moteriai. Kolekcijos audiniai – lengvi, tinkantys vasarai. Tiesa, „Spalvų infekcijoje“ nėra nei šilko, nei lino. Nesivaikome natūralumo mados, geriau leidžiame klientėms ilgesnį laiką džiaugtis drabužiais. Naujieji „Female“ drabužiai pabrėžia tai, kas yra svarbiausią – moteriškumą, leidžia moteriai jaustis gražiai“, – sako S. Šernė.

Naująją kolekciją sudaro jau pamiltos suknelės, kombinezonai ir kostiumėliai. Duetas toliau lieka ištikimas savo įsitikinimams – negaminti drabužių masinei prekybai. Kiekvieno rūbo yra pagaminta šimtas vienetų. „Female“ sukurti drabužiai pasižymi detalėmis, klostėmis. Kadangi pirmoji kolekcija sulaukė labai didelio pasisekimo ir gražių žodžių, moterys nusprendė nesustoti.

„Spalvų infekcijos“ įvaizdinė fotosesija vyko Vilniaus senamiestyje. Ryškiaspalviais drabužiais pasipuošusi tinklaraštininkė Agota Jakutytė nepraslydo pro akis tiek vilniečiams, tiek miesto svečiams. Fotosesijoje už kadro dalyvavusi S. Šernė juokėsi, kad modelį fotografavo visi, kas su savimi turėjo fotoaparatą ar telefoną: „Agota tapo tikra senamiesčio dievaite. Nesistebiu dėl to. Visos mūsų klientės, įsigijusios „Female“ gaminį, pasakoja, jog vakarėlyje ar šventėje tapo tikromis karalienėmis, sulaukusiomis išskirtinio dėmesio.“

Tiek Ieva, tiek Sandra neskuba savęs vadinti dizaineriais, o drabužių kūrimą vadina širdžiai miela veikla. „Tai ne tik hobis, bet ir savęs realizavimas srityje, kuri visada domino. Tikimės, kad vieną dieną malonumas kurti bei užsiimti tuo, kas patinka, taps mūsų pagrindine veikla“, – sako I. Grybauskienė.

„Esame naujokės mados pasaulyje, tačiau jau spėjome rasti savo klientą. Kuriame tokius drabužius, kokius pačios mielai dėvime. Domimės mada, didžiųjų prekinių ženklų kolekcijomis. Visą tai sujungiame su tuo, kas mums yra gražu. Taip ir gimsta „Female“, – atskleidžia S. Šernė ir I. Grybauskienė pridurdamos, kad vos atsiradus progai mielai pasipuošia pačių kurtomis suknelėmis.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.