Drabužiai

L. Dailidėnienė naujausią vasaros kolekciją pristatė Vienos operos teatre

By  | 

Vienoje liepos 14 dieną vykusiame „Fashion For Europe“ renginyje savo kūrybą pristatė ir viena ryškiausių Lietuvos dizainerių Laura Dailidėnienė. Ištaigingame ir prabanga tviskančiame Vienos operos teatre vykusiame renginyje buvo pristatyta dešimt ateinančiam pavasario/vasaros sezonui skirtų drabužių ansamblių iš naujausios kūrėjos kolekcijos, kuri Lietuvos publikai jau buvo pristatyta birželio 16-ąją, įspūdingame Vilniaus Neries krantinėje surengtame madų šou.

Būrį gerbėjų iš viso pasaulio į Vieną sutraukiančiame mados renginyje „Fashion For Europe“ L. Dailidėnienė dalyvauja jau antrus metus ir ten pristato naujausią savo kolekciją. Šį kartą dizainerė ant podiumo parodė net dešimt drabužių modelių, skirtų kasdieniniam ir vakariniam nešiojimui.

„Vienos publikai parodžiau savo jau Vilniuje pristatytą kolekciją, tik dar labiau ištobulintą ir pritaikytą konkursinei programai, kurioje dalyvavau kaip dalyvė. Kolekciją sudarė 10 modelių. Kad dalyvausiu šiame renginyje jau žinojau šių metų pradžioje, po pernai sėkmingai įvykusio pasirodymo Vienoje, „Eurovizijos“ dainų konkurso atidarymo proga, šiemet organizatoriai vėl mane kvietė dalyvauti ir atstovauti Lietuvą“, – pasakojo garsi rūbų dizainerė L. Dailidėnienė.

Po renginio L. Dailidėnienė džiaugėsi dideliu ne tik susirinkusių žiūrovų, bet ir vietinės žiniasklaidos dėmesiu.

Mados renginyje „Fashion for Europe 2016“ savo kolekcijas pristatė atstovai iš Danijos, Austrijos, Albanijos, Azerbaidžano ir Vokietijos. Įspūdingo renginio metu Vienos operos teatras buvo paverstas tikru mados podiumu ir įmantriu butiku.

Renginyje dalyvavo žymiausi Austrijos žmonės, o ypač didelio dėmesio susilaukė Vienos miesto operos prima balerina Maria Yakovleva, „Mis Austrija 2016“ Dragana Stankovic, aktorius ir dizaineris Julian Stoeckel, renginių organizatorė Liliana Klein ir daugelis kitų.

Šiais metais Vienos Operos teatre vykusiame „Fashion For Europe“ renginyje kiekvienas dizaineris ne tik turėjo savo „showroom‘ą“, bet ir vyko konkursinė programa kurioje visi dalyviai buvo nominuoti „European Fashion Award“ apdovanojimams. Tarptautinę konkurso žiūri sudarė žymi mados blogerė Linda Tol, dizaineris Thomas Kirchgrabner, žurnalo „InTouch“ redaktorius Daniel Hartnagel, renginių organizatorė Liliana Klein bei kiti.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.