Mada

Giorgio Armani ir Paolo Sorrentino sujungia jėgas Romoje vyksiančioje ,,Jaunojo popiežiaus” premjeroje

By  | 

Roma, 2016 m. spalio 10 d. : Giorgio Armani su malonumu praneša apie naująją kūrybinę partnerystę su Oskaru įvertintu režisieriumi Paolo Sorrentino Romoje vyksiančioje naujojo TV serialo ,,Jaunasis Popiežius” (The Young Pope) premjerai.

Vakar Italijos sostinėje buvo surengtas specialus peržiūros vakaras, kuriame serialo kūrybinė komanda Paolo Sorrentino, Jude Law (pagrindinis serialo veikėjas) ir Silvia Orlando pasirinko dėvėti Giorgio Armani. Šio ženklo drabužiais taip pat puošėsi renginio svečiai Kasia Smutniak, princesė Lucia Odeschalci ir Isabella Borromeo.

Šis bendradarbiavimas, apie kurį pirmą kartą buvo pranešta rugsėjį, toliau įtvirtina ilgalaikį asmeninį ir kūrybinį ryšį tarp Armani ir Sorrentino. Armani taip pat dalyvavo serialo kūrimo procese: jis pristatė ne klerikinių drabužių ir aksesuarų dizainą (prisegtoje nuotraukoje iš spaudos konferencijos popiežius Pijus XIII matomas su Giorgio Armani akiniais).

Šis originalus SKY, HBO ir CANAL+ kūrinys pirmą kartą Italijoje bus pristatomas 2016 m. spalio 21 d. ; Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Airijoje, Austrijoje ir Prancūzijoje premjera įvyks vėlyvą rudenį, o 2017 m. – ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.