Drabužiai

Naują „SbyS“ kolekciją pristatanti S. Starkutė pozavo kartu su šuolininku I. Barkausku

By  | 

Modelis Simona Starkutė džiaugiasi sėkminga karjera ne tik mados pasaulyje. Vos prieš pusę metų savo prekinį ženklą „SbyS“ pristačiusi jauna moteris nesiliauja tobulėti. Drabužių kūrėja pristato naują laisvalaikiui skirtos aprangos kolekciją ir tikisi, kad vis daugiau lietuvių atvers spintą jos drabužiams.

Naujoje „SbyS“ kolekcijoje – daugiau spalvų, nematytų drabužių modelių ir akį traukiančių aplikacijų. S. Starkutės ir klientų noru atsirado juoda, tamsiai pilka spalvos, o trumpas džemperių rankoves pakeitė ilgos. Tokie drabužiai leis lietuviškos mados mylėtojams ne tik stilingai, bet ir šiltai jaustis.

Starkutė pasakoja, kad užsienyje laisvalaikiui skirta apranga yra itin populiari. Žmonės renkasi patogius drabužius einant apsipirkti, į kiną ar pasivaikščiojimui po parką. Į Lietuvą ši mada atkeliauja mažais žingsneliais. „Gal todėl daug „SbyS“ klientų – lietuviai, gyvenantys užsienyje. Galbūt taip yra ir dėl to, jog visada malonu pasipuošti savo šalies kūrėjo drabužiu. Tai savotiška patriotiškumo išraiška“, – šypsosi „SbyS“ prekinio ženklo įkūrėja.

Kartu su S. Starkute pristatant naujausią „SbyS“ kolekciją pozavo profesionalus šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas. Abiejų modelių makiažu ir plaukais pasirūpino grožio salono „Greenas“ meistrai. S. Starkutė – ištikima šio salono klientė, savo grožį patikintį tik jiems. Fotosesiją įamžino mados pasaulyje žinomas fotografas Andrius Burba.

Po fotosesijos kalbintas I. Barkauskas juokėsi, kad iki Simonos profesionalumo jam dar toli. „Simona – žymus modelis ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Džiaugiuosi, kad ji buvo kantri ir padėjo man prisijaukinti foto objektyvą. Simona išties draugiška, linksma, turinti puikų humoro jausmą moteris. Dirbti su ja buvo vienas malonumas“, – „SbyS“ įkūrėją gyrė sportininkas.

Kaip ir praėjusioje kolekcijoje, šioje taip pat karaliauja medvilnė ir veliūras. Kūrėja juokiasi, kad jau dabar sulaukia prašymų pasiūti aprangą Kalėdoms. „Mano kuriami drabužiai ne tik puikiai dėvisi, yra šilti, bet ir labai jaukūs. Tai – puiki kalėdinė dovana, norintiems pamaloninti artimą ne tik dėmesiu, bet ir daiktu, kuris tikrai bus naudingas. Itin populiaru užsisakyti vienodus kostiumus sau ir antrai pusei ir papuošti juos skirtingomis aplikacijomis. Tai – vienas iš būdų išreikšti meilę“, – juokiasi S. Starkutė.

Mėgstantiems puošnesnius drabužius „SbyS“ kūrėja siūlo „Swarovski“ kristalus. Jais gali būti papuoštos S. Starkutės kurtos aplikacijos. Kiekvienam klientui drabužis yra siuvamas pagal jo nurodytą dydį. S. Starkutė siūlo pasiduoti improvizacijai ir stiliaus laisvei. „SbyS“ džemperis puikiai tiks tiek su džinsais, tiek su sijonu. „Daug keliauju po pasaulį, tad patogūs, nesilamdantys drabužiai man yra būtinybė. Džiaugiuosi, kad galiu ne tik nesukti galvos dėl savo aprangos, bet ir sulaukiu komplimentų. Žmonės iš mados pasaulio pastebi „SbyS“ aprangą, o sužinoję, kad tai sukūriau aš, lieka sužavėti. Tokie komplimentai paglosto širdį“, – džiaugiasi modelis.

Nuotraukos – Andrius Burba

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.