Receptai

Šokoladinis pusryčių sausainis

By  | 
Turbūt ne vieni iš Jūsų rytais suka galvą, ką būtų galima pagaminti pusryčiams. Šiandien pasidalinsime ‘pusryčių sausainio’ receptu, kuris puikiausiai tiks tiems, kas rytais nori ko nors saldaus.

1 didesniam sausainiui
80 g greito paruošimo avižinių dribsnių
20 g nesaldintos kakavos
1 arb. š. kepimo miltelių
120 g migdolų ar kito augalinio pieno
1 vidutinio gerai prinokusio banano (100 g)
30 g medaus ar agavos sirupo
32 g kokosų aliejaus
sauja šokolado gabaliukų
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
Išklokite kepimo popieriumi kepimo indelį (apie 15 cm skersmens), galite naudoti du individualius indelius.
Į maisto smulkintuvą suberkite avižinius dribsnius, kakavą ir kepimo miltelius. Pulsuodami malkite, kol avižos taps smulkios tarsi miltai.
Sudėkite visus likusius ingredientus (išskyrus šokolado gabaliukus). Sutrinkite viską iki vientisos masės. Karts nuo karto mentele pamaišykite, kad neliktu sausų ingredientų aplink sieneles.
Sukrėskite masę į paruoštą kepimo indelį. Išlyginkite paviršių. Paskleiskite šokolado gabaliukus po visą paviršių.
Kepkite apie 25-30 minučių, kol įdurtas pagaliukas ištrauktas liks švarus ar šiek tiek drėgnas.
Ištraukite, palikite šiek tiek pravėsti.
Patiekite su jogurtu, šviežiais vaisiais ar kaušeliu veganiškų ar tiesiog jūsų mėgstamų ledų.
ingas sweeterie mini logo

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.