Mada

“The Tale of Thomas Burberry” žvaigždės S. Miller ir D. Westas pristatė kalėdinę Burberry kampaniją Niujorke

By  | 

the-tale-of-thomas-burberry-campaign-from-the-set_005-11

Britų mados namai Buberry savo naujausią kalėdinę reklamos kampaniją – filmą “The Tale of Thomas Burberry” – pristatė ir kitoje Atlanto pusėje. Ypatingame Burberry renginyje Niujorke dalyvavo net dvi kampanijos žvaigždės – aktoriai Sienna Miller ir Dominicas Westas.

Renginys vyko Niujorko Burberry salone SoHo rajone, jame dalyvavo daugiau nei 130 svečių. Tarp jų buvo Sienna Miller, Dominicas Westas, Benas Barnesas, Olivia Palermo, Johannesas Huebl, Chelsea Leyland, TK Wonder, Cipriana Quann, Shameikas Moore’as, Priyanka Bose, Emma Greenwell, Julia Loomis, Antonia Romeo ir Ollie Greenas. Britų DJ Mary Charteris rūpinosi renginio garso takeliu.

Niujorko renginio proga Burberry mados namai išleido dar niekur nematytą kampanijos filmavimo užkulisių medžiagą. Ji atskleidė kai kurias istorijos detales, taip pat atskleisti interviu su Asifu Kapadia, rašytoju Mattu Charmanu ir visais filmo aktoriais.

“The Tale of Thomas Burberry”

Kiek anksčiau šį mėnesį pristatyta “The Tale of Thomas Burberry” istorija, kurią parašė Mattas Charmanas ir režisavo Asifas Kapadia, yra trijų minučių kino kūrinys, perpasakojantis esminius Burberry istorijos etapus, įdomiausius įvykius bei perteikia Burberry vertybes ir tradicijas.

Filme aktorius Domhnallas Gleesonas vaidina Burberry mados namų įkūrėją Thomas Burberry, Sienna Miller vaidina išgalvotą pirmąją Thomo meilę, Dominicas Westas vaidina serą Ernestą Shackletoną – pionierių tyrinėtoją, kuris dėvėjo Burberry gabardino drabužius net trijų ekspedicijų į Antarktį metu, o Lily James vaidina pilotę Betty Dawson, išgalvotą heroję, kurią įkvėpė tikri pilotės Berry Kirby-Green pasiekimai – ji sumušė pasaulio rekordą 1937-aisiais skrisdama nuo Londono iki Keiptauno. Jos lėktuvas buvo pavadintas “The Burberry”.

Filmo aktorių komentarai

Sienna Miller: “Esu itin laiminga jau ne vienerius metus būdama Burberry šeimos dalimi – reprezentuoti šį ženklą man tikrai nėra darbas. Christopheris ir Asifas yra neįtikėtinai talentingi kūrėjai, kuriems sujungus jėgas ir gimė ši nuostabi ir ypatinga kampanija. Man didelė garbė būti viso to dalimi.”

Dominicas Westas: “Manau, puiku, kad nuostabus britų mados ženklas sukūrė šį ypatingą filmą ir kad mane pakvietė jame sukurti vaidmenį. Ernestas Shackletonas man visuomet buvo vienas didžiųjų herojų ir vienas puikiausių dvidešimtojo amžiaus vyrų. Didžiuojuosi, kad jį suvaidinti teko ir man!”

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.