Dizainas

Kėdė – vienas svarbiausių dizaino akcentų

By  | 

Kėdė jau seniai tapo nebe tik paprastu baldu namuose. Paskutiniais dešimtmečiais keitėsi mados ir dizaino tendencijos, kurios nepaliko nuošalėje ir baldų, tarp jų ir kėdžių. Jau ilgą laiką tvirtai laikosi skandinaviško interjero kėdžių stilius. Tai dažniausiai šviesių spalvų, minimalistinio dizaino, be jokių papildomų detalių kėdės, tiksiančios prie beveik kiekvieno interjero.

2017 metų namų dekoravimo tendecijos – rinktis ekstravagantišką, akį rėžiantį baldą; žmonės reikalauja spalvų savo interjere. Kėdė tampa vis ryškesniu ir kartais net vienu pagrindinių interjero akcentų, todėl pirkėjai dairosi įvairių formų ir spalvų, kartais nustebinančių netikėtais sprendimais. Ryškiai geltona, žydra, raudona ar žalia – suteikia gaivumo ir žaismingumo jausmą namuose ar biure. Medinės kojos derinamos su odiniu kėdės viršumi. Plastikinės kėdės atrama dekoruota įvairiais ornamentais.

The Chairs mums papasakojo į ką reikėtų kreipti dėmesį renkantis kėdes namams ar biurui. Visų pirma, kėdė turėtų būtų patogi ir maloni ant jos sėdėti. Taip pat nereikėtų pamiršti ir jos kontrasto su interjeru. Labai svarbu yra tai, kur stovės kėdė ir kokį bendrą stilių norimą palaikyti. Oda ir metalas suteiks rafinuotumo ir elegancijos bet kuriam interjerui, tuo tarpu plastiko, ryškių spalvų kėdės pagyvins aplinką.

The Chairs – salone net išrankiausias ras ką išsirinkti. O jei nutiks taip, kad nerasite ko norėjote yra daugybė kėdžių modelių, kurie yra gaminami ir siunčiami pagal užsakymą. Klientai gali individualiai išsirinkti ir užsisakyti norimą medžio, metalo spalvą ar audinį tam tikram kėdės dizainui.

Pirkėjai dažnai dalinasi nuotraukomis kaip kėdes pritaike savo namuose, daugelį jų galite rasti The Chairs Facebook ir Instagram paskyrose:
https://www.instagram.com/thechairsonline/
https://www.facebook.com/thechairs.lt/

Nuotraukos – Lukas Kazakevičius ir Ignas Maldžiūnas

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.