Drabužiai

S. Starkutė „SbyS“ vasaros kolekciją pakvietė pristatyti D. Andriuškaitę – sužavėjo moteriškos linijos

By  | 

Vienas garsiausių Lietuvos modelių Simona Starkutė jau rado kelią į laisvalaikio aprangos mylėtojų širdis. Prieš daugiau nei metus savo prekinį ženklą „SbyS“ pristačiusi žinoma moteris šiandien džiaugiasi, kad širdžiai mielas hobis virsta nedideliu verslu. S. Starkutė „SbyS“ gerbėjams pristato dar niekur nematytų drabužių kolekciją.

„Ši vasarai skirta drabužių linija išsiskiria universalumu. Drabužius galima derinti tiek su sportbačiais, tiek su aukštakulniais. Pirmą kartą „SbyS“ gerbėjos galės įsigyti suknelių, kombinezonų ar palaidinių. Visi drabužiai yra siūti iš glamžyto veliūro. Šią medžiagą savo kurtoje kolekcijoje naudoju pirmą kartą. Ji yra tampresnė, plonesnė nei trikotažas, todėl labai tinka vasarai“, – sako S. Starkutė. Naujausi „SbyS“ modeliai nuo ankstesnių skirsis ir kaina. Drabužiai bus kur kas pigesni nei siūti iš paprasto veliūro ar trikotažo.

Starkutė norėjo, kad naujausius modelius pristatytų moteriškų formų, iš prigimties seksuali mergina. Tam puikiai tiko modelis Deimantė Andriuškaitė. D. Andriuškaitės veido bruožai, seksualios kūno linijos puikiai perteikia naujausius „SbyS“ drabužių modelius. „Daugelis mano klienčių iš pradžių išsigąsta ir galvoja, kad mano kurti drabužiai tinka tik itin aukštoms, labai lieknoms, manekeniškų formų merginoms. Deimantės pavyzdys parodo, kad taip tikrai nėra. „SbyS“ tinka įvairaus sudėjimo ar ūgio moterims – ir toms, kurios gali pasigirti moteriškais apvalumais. Deimantė yra tikra profesionalė. Ji puikiai jaučiasi prieš kamerą, tad dirbti buvo labai paprasta. Kamera myli jos bruožus, laikysena, tad nuotraukos pavyko tokios, kokių ir norėjau“, – sako S. Starkutė.

Kartu su dviem modeliais pozavo bokso, kikbokso ir fitneso treneris Araikas Mchitarianas. „SbyS“ fotosesija vyko D. Andriuškaitės namuose. Deimantė džiaugiasi, kad jos namų interjeras sužavi visus. Šviesiame ir jaukiame bute jau vyko ne viena reklaminė fotosesija.

Andriuškaitės spintoje yra keli „SbyS“ drabužiai. Mergina mielai jais puošiasi vykdama į gamta, sporto klubą ar pasivaikščioti. „Simonos kurti drabužiai labai mergaitiški, jaunatviški ir patogūs. Aš labai mėgstu judesių nevaržančius drabužius, prie kurių tinka kedai. Džiaugiuosi, kad „SbyS“ suderina patogumą ir prabangą. Naujausio modelio suknelė puikiai tinka ir į kokteilių vakarėlį, tik reikia atitinkamų batelių“, – šypsosi D. Andriuškaitė.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.