Drabužiai

PARTY ANIMAL pristato kontroversišką drabužių liniją „Fashion hangover“

By  | 

Lietuviškas mados ir gyvenimo būdo ženklas PARTY ANIMAL išleido kontroversišką, stiprių atgarsių jau spejusią sulaukti kolekciją Fashion hangover. Naujoji linija gan aštriais pasisakymais kviečia nesivaikyti greitų madų ir pasikliauti savo asmeniniu stiliumi.

Kalbėdami apie tai, kaip kilo mintis išleisti būtent tokią liniją, kūrėjai teigia:  Pirminė idėja buvo sukurti drabužius, kurie būtų tinkami dėvėti ne tik per vakarėlį, bet ir ryte po jo – laisvus ir neipareigojančius, kuriuos galima tiesiog užsimesti ir nesukti galvos, ar apdaras tinkamas.”

Kūrybinę idėją padiktavo mūsų gilus įsitikinimas, jog aprangoje svarbiausia ne mados, kurios vis greičiau keičiasi, o paties žmogaus stilius ir tai, ką jis pasako dėvėdamas vieną ar kitą rūbą. Kaip Yves Saint Laurent yra pasakęs – mados ateina ir praeina, o stilius yra amžinas. Ši kolekcija yra skirta savo stiliumi neabejojantiems.

Taip pat šia linija norėjome atkreipti visuomenės dėmesį ir paskatinti nesivaikyti greitų ir pigių tendencijų, rinktis tokią madą, kuri yra tikra, kokybiška ir originali. PARTY ANIMAL visuomet buvo savitas ir drąsus prekės ženklas. Toks pat tonas išlaikomas ir šioje linijoje bei ją pristatančioje fotosesijoje.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.