Dizainas

Lietuviai pristato visiems prieinamą interjero dizainerių paslaugą – konsultuos internetu

By  | 

Įsigijus nuosavą būstą bene didžiausiu galvos skausmu tampa jo kūrimas ir įrengimas. Ar tikrai šioje vietoje statyti stalą? Ar raudonas kilimas pagyvins mano interjerą, o gal atvirkščiai – viską sugadins? Kokią sienų, grindų spalvą rinktis? Šie ir kiti klausimai kankina ne vieną. Nuo šiol turėti svajonių namus bus kur kas paprasčiau. Atsakymus į rūpimus klausimus bus galima gauti internetu – puslapyje interjerasonline.lt.
Architektė, interjero dizainerė įkūrė Indrė Sunklodienė pasiklydusiems interjero labirintuose ištiesia pagalbos ranką. Ji kartu su interjero projektavimo studijos „Interjero architektūra“ komanda atsakys i visus klientams rūpimus klausimus apie erdvių planavimą, dekoravimą, interjero elementus, aksesuarus. Konsultacijos kaina prasideda vos nuo 30 eurų, tad ja galės pasinaudoti ir tie, kurie neplanuoja skirti didelės sumos pinigų interjero kūrimui.

„Paviešinusi mano sukurto interjero nuotraukas nuolatos sulaukiu klausimų, kur pirkau vieną ar kitą interjero detalę, kas pagamino virtuvės baldus, kur būtų galima įsigyti akį patraukusį kilimą. Dabar į visus klausimus bus atsakyta išsamiai, pateikiant ir kitų jūsų interjerui tiksiančių variantų“, – sako „Interjero architektūra“ įkūrėja I. Sunklodienė, interjero dizainere dirbanti daugiau nei 10 metų.

Diplomuota architektė turi kuo didžiuotis interjero architektūros srityje. I. Sunklodienė yra laimėjusi daugybę apdovanojimų, tarp kurių iškovotos „Auksinės paletės“ už geriausią virtuvės projektą, geriausias biuro projektas, pelniusi „Mano erdvė“ nominaciją už geriausią lofto projektą ir daugelį kitų. I. Sunklodienės kurtus interjerus pastebi leidiniai apie architektūrą iš viso pasaulio, jos darbais žavisi „ArchDaily“, „Design Father“, „Contemporist“.

Pasinaudoti „Interjeras online“ paslaugomis yra labai paprasta. Tereikia užpildyti užklausos formą su išsamiai suformuluotu klausimu bei tai iliustruojančiomis nuotraukomis. Profesionali interjero dizainerių-architektų komanda išanalizuos kliento klausimą ir pateiks išsamų atsakymą, po kurio interjero kūrimo ir įsirengimo procesai bus vienas malonumas. Visi  interjerasonline.lt interjero dizaineriai domisi ir seka interjero naujoves, taigi klientams padės susikurti stilingus bei inovatyvius namus.

„Interjeras online“ dizainerių rekomenduojamoms prekėms ar paslaugoms yra suteikiamos specialias nuolaidas, todėl konsultuotis apsimoka ir finansiškai. Žinoma, labai svarbu nurodyti biudžetą, kurį galite skirti savo būsto įrengimui ar atnaujinimui. Tuomet dizaineriams bus lengviau patarti, kaip protingai išleisti turimą sumą. Bendravimas su dizaineriais „Interjeras online“ puslapyje vyksta internetu, todėl konsultuotis galima gyvenant bet kurioje pasaulio šalyje.

„Londone gyvenančiai lietuvei įrengiau restoraną nė karto nenuvykusi į objektą. Dirbti internetu tikrai yra įmanoma, svarbiausia yra nuolat komunikuoti, siųsti proceso nuotraukas. Šiuo metu įrenginėju apartamentus Liuksemburge, lietuvės ir prancūzo šeimai. Visi dizaino architektūros darbai vyksta internetu, visus baldus gamina lietuviai. Taip šeima sutaupo daug pinigų“, – tikina dizainerė.

Pasinaudoti profesionalių dizainerių paslaugomis internetu galės ir susidūrę su iššūkiais kuriant visuomeninį interjerą: grožio saloną, restoraną ar biurą. Kreiptis dėl interjero konsultacijos internetu gali ir norintys atnaujinti turimą būstą. Paslaugos „Interjeras online“ sumanytoja pastebi, kad žmonės dažnai drovisi klausti ilgametę patirtį turinčių profesionalų tokių smulkmenų kaip, kokią pagalvėlių spalvą pasirinkti ar kokios užuolaidos tiktų norint atnaujinti svetainę. Dažnai nutinka ir taip, kad profesionalai neturi laiko ar noro gilintis į smulkius interjero atnaujinimo sprendimus ir dirba tik su dideliais projektais.

„Kartais atnaujinti būstą reikia visai nedaug: perdažyti vieną dieną, papuošti kambarį stilingais tapetais, o gal pakabinti kelis paveikslus. Konsultuojantis smulkiais klausimais į pagalbą atskuba tik studijas baigę interjero dizaineriai, kurių kompetencijos ne visada užtenka. Ne kartą susidūriau ir su tuo, kad būstą įsirenginėjantys žmonės dažnai pridaro klaidų. Jų ištaisymas kainuoja labai brangiai. Mūsų paslaugomis galės pasinaudoti visi: ir studentas, norintis funkcionaliai išnaudoti bendrabučio plotą, ir pasiturintis verslininkas, ieškantis į namus išskirtinio dizaino interjero puošmenų“, – sako I. Sunklodienė.

Nuotraukos – Leonas Garbačauskas

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.