Grožis

Mylimiausios I. Mackevičienės „L’Occitane“ priemonės sugulė į grožio dėžutę

By  | 

Buvusi dainininkė, o dabar veikli mama Ieva Mackevičienė – viena labiausiai sekamų socialinių tinklalapių žvaigždžių Lietuvoje. Daugybė merginų ir moterų domisi I. Mackevičienės asmeniniu gyvenimu, smalsauja, ką ji veikia laisvalaikiu, klausia, kaip ji puoselėja savo išvaizdą. Viena gražiausių Lietuvos moterų pristato grožio dėžutę, kurioje yra mylimiausi kompanijos „L’occitane“ veido ir kūno grožį puoselėjantys produktai.

Prancūzijos kompanija „L’Occitane en Provence“ pavergė I. Mackevičienės širdį prieš keletą metų. Natūralaus grožio puoselėtojai didžiausią įspūdį padarė tai, kad „L’Occitane“ didžiausią dėmesį skiria natūraliems ingredientams – eteriniams aliejams, augaliniams ekstraktams, alyvuogių aliejui, taukmedžių sviestui.

Mackevičienė odos ir kūno priežiūrai renkasi tik kokybiškas ir iš tiesų padedančias, o ne kenkiančias priemones. Moteris įsitikinusi, kad didelė kaina ne visada atspindi kokybę, permokėti už kosmetikos priemones ji nėra linkusi. „Mano kosmetikos krepšelyje daugiausiai vidutiniškai kainuojančių priemonių. Žinau, kad už gerą kosmetikos priemonės sudėtį reikia mokėti. Tačiau ta suma tikrai neturi siekti kelių šimtų eurų“, – įsitikinusi jauna moteris.

Puoselėjant veido ir kūno odą I. Mackevičienė netiki liaudies patarimais. Norėdama atgaivinti paakių oda ji nededa agurko griežinėlių ant akių, o mieliau renkasi tam tinkantį kremą. „Viena svarbiausių grožio procedūrų man yra manikiūras ir pedikiūras. Tvarkingi nagai man siejasi su švara. Kartą per porą mėnesių lankausi pas kosmetologę. Ji parenka mano odai reikiamą procedūrą. Na, o namuose stengiuosi palepinti odą veido kauke“, – savo grožio ritualus atskleidžia I. Mackevičienė.

Mackevičienės kosmetikos dėžutėje visada yra „L’Occitane“ migdolų šveičiamasis muilas. Jis ne tik nuostabiai kvepia, švelniai nušveičia odą, bet ir ją sudrėkina. Šį muilą I. Mackevičienė pasiima į visas savo keliones. Bijūnų dušo želė – dar viena „L’Occitane“ priemonė, kurią visuomet galima rasti moters vonioje. Bijūnai yra mėgstamiausios I. Mackevičienės gėlės, tad kiekvieną kartą maudydamasi ji jaučiasi tarsi vaikščiotų po bijūnų lauką.

Vyšnių žiedų rankų kremą I. Mackevičienė nešiojasi visur su savimi. Jis ne tik suteikia rankoms švelnumo, bet ir pakvėpina puikiu aromatu. „L’Occitane“ vyšnių žiedų lūpų balzamą moteris įvardina kaip geriausią balzamą, kokį tik ji yra turėjusi. Juo pateptos lūpos tampa švelnios ir minkštos. Su bijūnų veido kremu prasideda kiekvienas I. Mackevičienės rytas. Dėl šio kremo, oda pradeda sveikai spindėti, atsiskleidžia odos grožis.

Ievos grožio dėžutė visose „L’occitane“ salonuose ir internete pasirodo jau šiandien, rugpjūčio 4 dieną. Džiugina ne tik dėžutės turinys, bet ir kaina. Pirkdami šį Ievos mėgstamiausių „L’Occitane“ produktų rinkinį, pirkėjai sutaupys 31 procentą.

Foto – Rūta Matilionytė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.