Renginiai

Grožio meistrai skelbia vasaros pratęsimą spalvotose šukuosenose

By  | 

Ar dažnai matote savo kirpėjo veidą ne veidrodžio atspindyje? Gal metas susipažinti artimiau? Juk kirpėjas – tai ir patarėjas, ir nuodėmklausys, ir nuotaikos pataisytojas, ir … Atėjo laikas įteisinti ir draugo statusą! Šia idėja vedina Unison Beauty Lab3 komanda vakar sukvietė savo klientus bei stilinguosius miesto veidus į vakarėlį ir paskelbė vasaros pratęsimą kviesdami pailginti vasarą neblunkančiomis spalvomis.

Spalvos ir įvaizdžio harmonija

Pasveikinti savo meistrų ir draugų ir kartu darbingame mieste pratęsti vasaros atskubėjo stilingas ir triukšmingas miestiečių būrys. Minioje žvilgsnius kaustė ištikimiausi salono klientai, kurių kirpimai ir plaukų spalvos buvo harmoninga asmeninio įvaizdžio dalis. Vakarėlio siela tapo ypatinga viešnia Diana Kinderienė – garsiausių Lietuvos kirpimo meistrų mama ir kirpimo kultūros Lietuvoje pradininkė.

Tai gal jau grįžtam į miestą & būnam nuostabūs?!

Tokiu šūkiu ir muilo burbulais savo salone Unison Beauty Lab3 meistrai pasitiko vakarėlio svečius. Trys išrinktieji mėgavosi ne tik burbulais taurėje ar Liu Patty kepyklėlės gardėsiais, bet ir galimybe efektingai pakeisti įvaizdį su profesionalais. Jiems žaismingai ir ryškiai nudažyti plaukai naudojant EVO® Fabuloso Pro inovatyvius tiesioginius spalvos pigmentus ir kondicionierius, kurie leidžia eksperimentuoti su įvaizdžio spalvomis ir laikinai pakeisti, koreguoti, atgaivinti ar palaikyti įvairiausius plaukų atspalvius.

Nekantriai laukdami rezultatų likę vakarėlio svečiai turėjo galimybę dalyvauti viktorinoje ir patys pamatyti, kaip sumaišomos EVO® Fabuloso Pro spalvos. Aktyviausiems svečiams atiteko daug dovanų, o mielų akimirkų nestigo niekam.

Inovatyvi naujiena – speciali grožio garsų kolekcija

Plaukų meistrystės inovatoriai Unison Beauty Lab su vakarėlio svečiais pasidalijo dar viena šiuolaikiška dovana – bendradarbiaudami su garsiais Lietuvos didžėjais nuo šiol nuolat pristatys ir atnaujins savo muzikinius rinkinius Spotify programėlėje. Jau šiandien čia ieškokite specialios DJ Rembo garsų kolekcijos ir laukite kito bendradarbiavimo. Juk ne tik asmenybės, bet ir grožio salono įvaizdį kuria visuma, o labai svarbi jos dalis yra garsas.

Nuotraukos – Natalia Koinova

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.