Mada

Max Mara parduotuvė Madisono aveniu Niujorke vėl atveria savo duris

By  | 

MAX MARA PARDUOTUVĖ MADISONO AVENIU NIUJORKE VĖL ATVERIA SAVO DURIS – ŠIA PROGA MAX MARA PRISTATO SPECIALIAI SUKURTĄ WHITNEY RANKINĘ

Max Mara ir Renzo Piano Building Workshop pirmą kartą bendradarbiavo 2015 m. gegužės mėnesį kuriant originaliąją Whitney rankinę, kuri buvo pristatyta naujojo Whitney Amerikietiško meno muziejaus atidarymo proga.

Dabar, siekiant paminėti naująjį Max Mara parduotuvės Madisono aveniu atsidarymą šį rugsėjį, Whitney rankinė įgauna naujas formas. Ji pasipuošia originaliomis brangakmenių spalvomis, prabangiomis velvetinėmis tekstūromis ir išsiskiria nauju, mažesniu dydžiu – pristatoma Riboto leidimo mini Whitney rankinė. Max Mara vizitine kortele tapusi camel spalva įrėmina rankinės kontūrus, o išorinė pusė iš velveto pasižymi tokiomis brangakmenių spalvomis kaip smaragdas, safyras, citrinas, oniksas ar rubinas. Funkcionali rankinės juosta žvilga atitinkamų spalvų detalėmis iš kristalų, kurios suteikia kūriniui moteriškų, tačiau kartų ir aštrių akcentų.

Visos ikoninės Whitney rankinės versijos yra sukurtos laikantis aukščiausių itališkos meistrystės principų ir kreipiant dėmesį į šiuolaikines inovacijas. Sukurta iš švelnios ir spindinčios aukščiausios kokybės odos, ji traukia akį išskirtine pjaustymo technika ir tobulomis proporcijomis, kurios išryškina stilingą architektūrinę struktūrą.

Mini Whitney rankinė bus pristatoma išskirtinai Madisono aveniu parduotuvėje ir maxmara.com tinklalapyje 2017 m. rugsėjo 8 d., kadangi ji buvo specialiai sukurta naujo šios parduotuvės atidarymo ir jos dizaino perkūrimo proga.

Max Mara – tai 1951-aisias metais vizionieriaus Achille Maramotti įkurta pirmoji linija Max Mara Mados grupėje, itališkos prabangos ir stiliaus simbolis. Pristatydama šiuolaikiškas gatavų drabužių kolekcijas, kupinas prabangių medžiagų ir detalių, Max Mara įkūnija moteriškumą ir meistrystę. Max Mara taip pat asocijuojasi su nepriekaištingais siluetais, sukurtais iš vertingiausių audinių ir įkūnijančiais ilgaamžiškumą. Kompanija vertinama už paltų kolekcijas, griežtus kostiumus ir aksesuarus. Max Mara šiuo metu įsikūrusi 2668 vietose daugiau negu šimtame šalių. Max Mara Mados grupei priklauso devyni skirtingi ženklai. Kompanija išlieka privačiose Maramotti šeimos rankose rankose.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.