Mada

Būk ofiso DIVA – tegul kuklios būna pelės :) 4 stiliaus pasiūlymai rudeniui

By  | 

Rudenį sugrįžo ne tik lietus, bet ir darbų sezonas. Kas rytą nubudusios mes ir vėl ieškome pasitikėjimo savimi. O jis, beje, slepiasi ne tik kompiuterio aplankuose, bet mūsų spintose. Šiandien apie mus kalba ne tik CV bet ir išvaizda. Išnaudok šį faktą ir pasieksi maksimalius rezultatus! Kitaip, negalėsi sakyti „Padariau viską, ką galėjau“.

NEWMOOD.lt stilistai pristato 4 ofiso įvaizdžius, kuriuos sukurti įkvėpė nauja Calvin Klein Jeans kolekcija.  Tai stilius, kuris paliudys tavo CV įrašą: komunikabili, motyvuota, imli naujovėms, iniciatyvi, kūrybinga… juk nesitiki, kad kažkas tuo patikės, jei apranga rodys priešingą informaciją?

VIETOJE KOSTIUMĖLIO

Pilką banko darbuotojos kostiumėlį tegul nešioja tos, kurias raštu įpareigoja griežtas „dress kodas“. Kitais atvejais tai yra:

  1. nepatogu;
  2. sunkiai pritaikoma už biuro ribų;
  3. įsipareigojimas persirengti, jei po darbo skubėsite į įdomesnę vietą;
  4. (1000 kitų priežasčių).

Vietoje kostiumėlio NEWMOOD.lt stilistai rekomenduoja sijono ir Calvin Klein Jeans džemperio arba megztinio komplektą. Tai veržlus, laisvas, stilingas, o kartu ir gana minimalistinis derinys. Juo apsirengusi atrodysi ne tik šiuolaikiškai, bet ir profesionaliai. Be to, šis derinys suteikia daugybę skirtingų komplektavimo galimybių, kurios tiks ne tik darbe.

NEBIJOK SPALVŲ

Darbui dažniausiai renkamės neutralias spalvas: pilka, juoda, balta. Taip apsisaugome nuo ritinių dilemų „tinka netinka“. Sprendimas protingas, tačiau kur dingo motyvacija, imlumas naujovėms, kūrybiškumas? Parodyk nors dalelę meilės biuro sienoms ir ateik pasipuošusi ryškiau. Didelių rūpesčių tau tikrai nesudarys vienspalviai drabužiai derinami su neutraliais, o vyšnią ant torto atstos marga šilkinė skarelė.

NEBŪK PELĖ – BŪK DIVA

Ir kas pasakė, kad kuklumas žmogų puošia? Tegul po šluotom tupi pelės, o tu šiandien atsibudai tam, kad užkariautum pasaulį. Kitaip, ar verta buvo kelti koją iš namų? Geri rezultatai priklauso ne tik nuo gabumų, bet ir nuo nuotaikos bei pasitikėjimo savimi. Juk žinai, kad jautiesi taip, kaip atrodai. NEWMOOD.lt stilistai skelbia – nuožmumo ir drąsos reikia ne tik charakteryje, bet ir aprangoje, o jį perteikti padės nauja Calvin Klein Jeans kolekcija.

DŽINSŲ PENKTADIENIS

Džinsų penktadienis skirtas masėms, o tau tai tik pusdienis prieš ypatingą vakarą. Tiksliau – tai metas fatališkam stiliui. Juoda siaura trikotažinė Calvin Klein Jeans suknelė, kuklūs „stiletto“ bateliai ir „oversize“ paltas… Lyg ir nieko iššaukiančio, bet vaizdas gniaužia kvapą.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.