Grožis ir mada

Pokalbiai: “Lecler” įkūrėjos Ineta ir Birutė

By  | 

Ne paslaptis, kad kiekviena moteris stengiasi būti graži ir patraukli ne tik sau, bet ir aplinkiniams. „Lecler“ veido kaukės – tai dviejų draugių sukurtas produktas, saugojantis ir puoselėjantis veido odą. Šiandien kalbiname „Lecler“ veido kaukių kūrėjas Birutę ir Inetą, kurios mums papasakos, iš kur Joms kilo idėja sukurtį šį produktą.

Neseniai buvo atliktas „Lecler“ kaukių efektyvumo vertinimo tyrimas Kauno kolegijos kosmetologijos katedroje. Tyrime dalyvavo 120 moterų. Dalyvėms du mėnesius du kartus per savaitę kosmetologės dėjo „Lecler“ veido kaukes. Rezultatai džiuginantys – iš karto buvo matomas odos būklės pagerėjimas: padidėjęs drėgmės lygis, elastingumas ir stangrumas.

  • Papasakokite apie „Lecler“. Kaip Jums kilo idėja sukurti šį produktą?

Pasak kosmetologų, yra du pagrindiniai laikotarpiai, kai moteris nesijaučia graži – po bemiegių naktų, kai augina savo atžalas (tada atsiranda pirmos giliosios raukšlės), o vėliau – po menopauzės. Pačios išgyvenusios pirmąjį etapą, pradėjome ieškoti priemonių, kurios galėtų atgaivinti odą po bemiegių naktų.

Žvilgsnis krypo į Rytų šalyse gyvenančias moteris, kurios turi gilias grožio puoselėjimo tradicijas ir ritualus. Pavyzdžiui, Rytų šalių moterys savo grožio rutinoje naudoja lakšto kaukes. Kai pradėjome domėtis šia technologija, mūsų rinkoje tai dar buvo nepopuliaru. Japonijoje šios kaukės rinkoje yra daugiau nei šimtą metų, tuo tarpu mūsų moterys tik dabar pradeda atrasti jų naudą. Lakštas yra tikrai ypatinga kosmetikos forma, kuri paskutiniu metu įgauna populiarumo pagreitį.

Mes esame farmacininkės, todėl labai susikoncentravome į sudėtį, kuri mums pačioms būtų patraukli. Šiose kaukėse visos medžiagos yra naudojamos klininkiais tyrimais patvirtintomis dozėmis, nėra neveiksmingų ingridientų, kurie tik „puoštų“ produkto sudėties sąrašą.

  • Ką reiškia pavadinimas „Lecler”?

„Le clé“, išvertus iš prancūzų kalbos, reiškia „raktas“. Mūsų gaminamos kaukės yra paprastas ir efektyvus raktas į grožio puoselėjimo paslaptį.

  • Kuo „Lecler” veido kaukės skiriasi nuo kitų panašių gaminių?

Lyginant su kitomis rinkoje esančiomis veido kaukėmis „Lecler“ kaukės išsiskiria tuo, kad jų lakštas yra itin plonas, puikai priglunda ir džiūdamas nenukrenta, todėl kaukei moters dienotvarkėje, kuri ir taip labai užimta, nereikia skirti papildomo laiko – su kauke galima atlikti visus įprastus darbus. Lecler“ kaukių serumas yra  efektyvus, jame naudojamas naujos kartos, itin mažos molekulinės masės hialuronas ir aktyvios medžiagos geriausiam rezultatui. Naudodamos reguliariai, pastebėsite rezultatą, kuris maloniai nustebins.

  • Ar ateityje žadate pasiūlyti ir daugiau veido priežiūrai (ir ne tik) skirtų gaminių?

Ateityje turime nemažai planų, galvojame plėsti kaukių liniją. Šiuo metu ruošiame specialiai Kalėdoms skirtas kaukes ir rinkinius.

  • Ar pasiteisino Jūsų lūkesčiai, kurių turėjote prieš pradedamos nuosavą verslą?

Tai mums nauja patirtis. Pradžia, kaip ir visiems, buvo sunki, reikalaujanti labai daug pastangų ir darbo. Tačiau šiuo metu labai džiugina sukurto produkto įvertinimai, ypač, kai mus pastebi profesionalai bei teigiamai atsiliepia apie mūsų gaminius.

  • Kas yra svarbu „Lecler“? Kam skiriate daugiausiai dėmesio, kurdamos gaminius?

Kurdamos gaminius daugiausiai dėmesio skiriame produkto efektyvumui ir paprastumui. „Lecler“ – tai kokybės ženklas. Kurdamos produktą, pagrindinį dėmesį kreipiame į ingredientų atrinkimą ir tinkamą dozių parinkimą.

  • Kokie Jūsų ateities planai? Ar „Lecler” žada plėstis?

Turime labai daug planų. Šiuo metu dirbame ne tik Lietuvoje, bet ir Anglijoje, taip pat planuojame plėstis ir į kitas šalis.

  • 3 žodžiai, kurie geriausiai apibūdina „Lecler”?

Mokslo dovana grožiui.

Ko palinkėtumėte mūsų skaitytojams?

Rūpinkitės savimi, mylėkite save ir siekite savo svajonių, nes kaip Ž. Grigaitis sakė, gyvename kartą, o ne du 🙂

Nuotraukos – iš asmeninio “Lecler” archyvo

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.