Mada

Kuo vilkėti rudenį? R. E. Mazurevičiūtė demonstruoja derinius, tiksiančius kiekvienai

By  | 

Tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė – santūraus, tačiau nenuobodaus drabužių stiliaus mylėtoja. „Mis Lietuva 2013“ laimėtojos spintoje daugiausiai patogių, geros kokybės, kokybiško audinio drabužių. Anksčiau labiausiai mėgusi tamsias spalvas, šiandien R. E. Mazurevičiūtė džiaugiasi atrandusi ir ryškius drabužius, mielai įsileidžia juos į savo gerderobą.

Dėl įgimtos elegancijos ir pagirtino požiūrio į madą R. E. Mazurevičiūtė tapo itališkų drabužių parduotuvės „Chic“ rudens sezono modeliu. Rudeniškoje fotosesijoje gražuolė pristatė stilingus ir šiam metų laikui puikiai tinkančius drabužių derinius. Kalbiname gražuolę apie tai, kaip ji kuria savo asmeninį stilių, ką jai reiškia mada ir be kokio aksesuaro ji neįsivaizduoja rudens.

Kokiomis stiliaus taisyklėmis remiesi kurdama savo stilių?

Nesistengiu vadovautis vien tik mada, nes ji dažnai keičiasi. Juk ne visada tai, kas madinga, gali tikti kiekvienam. Todėl dažniausiai stengiuosi prisitaikyti tokius drabužius, kurie tinka ir patinka, yra praktiški ir patogūs. Kadangi gyvenu aktyviai ir kiekvieną dieną veiklos nestinga, patogumas ypač aktualus. O jei pavyksta atrasti kartu ir stilingą drabužį, tai tobulas derinys.

Kokių drabužių tavo spintoje yra daugiausia?

Mano spintoje karaliauja įvairovė. Kartais reikia dalyvauti oficialiuose renginiuose ar susitikimuose, todėl turiu nemažai klasikinio stiliaus kostiumėlių. Tačiau pasitaiko ir laisvesnio pobūdžio veiklų, kai galima įšokti į suplėšytus džinsus, užsidėti platų megztuką ir apsiauti auliniais batais. Laisvalaikiu ar susitikdama su draugais mėgstu nešioti įvairias sukneles ar sijonus su marškinėliais.

Kuris fotosesijoje vilkėtas itališkų drabužių parduotuvės Chic” derinys tau patiko labiausiai?

Manyčiau, kad iš visų pasiūlytų derinių man labiausiai tiko baklažano spalvos klasikinės kelnės ir languotas paltukas. Beje, kelnes su juostelėmis šonose iš karto įsigijau į savo spintą. Labai vertinu drabužių kokybę – man svarbu, kad rūbas nesusidėvėtų po kelių skalbimų. Smagu, kad PLC „Panorama” esančioje „Chic“ parduotuvėje yra prekiaujama itališkais prekės ženklais, tokiais kaip „Imperial“, „Vanessa Scott“, „Toy G“, „ViCOLO“ ir kitais. Be to, drabužių yra vos po kelis vienetus, tad tikrai renginyje nesutiksi apsirengusios moters ta pačia suknele.

Į ką pirmiausia atkreipi dėmesį pirkdama drabužius?

Dažniausiai akį traukia ryškiaspalviai, įdomaus modelio, kokybiško audinio drabužiai, dažnai atkreipiu dėmesį į stilingas ar originalias detales. Anksčiau labiau mėgdavau tamsius atspalvius. Galbūt dėl to, kad tamsų drabužį lengviau pritaikyti. Šiandien vis dažniau į spintą įsileidžiu daugiau skirtingų spalvų tonų. Prisipažinsiu, kad turiu mažą silpnybę batams, tad prasidėjus naujam sezonui, mėgstu į jį žengti su nauja avalyne.

Kokį brangiausią drabužį ar aksesuarą esi įsigijusi? Ar esi iš tų, kuri pamačiusi patikusį drabužį, nebežiūri į jo kainą?

Parduotuvių maniake savęs negalėčiau pavadinti. Prieš pirkdama stengiuosi apskaičiuoti, kiek galiu sau leisti, pamąstau, ko iš tiesų man reikia, ar tai yra būtina, ar bus pritaikoma daugiau nei vieną kartą. Todėl drabužiams ar aksesuarams per daug neišlaidauju, labiau mėgstu investuoti į keliones, poilsį ar koncertus. Nors sužadėtinis dažnai kartoja, kad „parduotuvių šlavimo“ ligos simptomai ypač paūmėja mėnesio pradžioje, po atlyginimo. (juokiasi).

Vis dėlto, labiausiai branginu man artimų žmonių dovanotas dovanas. Vieną jų ypač saugau. Tai mano mamos žiedas su rūtos šakele mokyklos baigimo proga. Taip pat, kaip talismaną visada nešioju tėčio padovanotą žiedą su išminties simboliu – gyvate. Šie daiktai man brangūs ne kaina, bet tuo, ką jie man reiškia. Tokią pat svarbią vertę man turi ir sužadėtinio žiedas.

Nuotraukos – Darius Kučys

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.