Renginiai

Kalėdų Pop Up – kitoks dovanų pirkimas

By  | 

Stipriausius Lietuvos kūrėjus suvienijantiems Kalėdų Pop Up renginiams sunku priskirti tradicinių kalėdinių mugių etiketę. Renginio svečiams aktualiausius ir kokybiškiausius mados, dizaino bei maisto kūrėjus pristatanti popup.lt komanda skatina dovanas rinktis atsižvelgiant į kokybę, funkcionalumą bei daiktų ilgaamžiškumą.

Kviesdamos Lietuvos kūrėjus prisijungti prie Kalėdų Pop Up renginių Vilniuje ir Kaune, organizatorės ypatingai daug dėmesio skiria analizuodamos kokias vertybes kūrėjas ar prekės ženklas perteikia bei kokius standartus produkto kūrimo procese taiko.

„Organizuodamos Kalėdų Pop Up su kolege Ieva Marija norime renginio svečiams suteikti galimybę rinktis tik iš kokybiškiausių, įdomiausių lietuviškų prekių. Taip pat mums labai rūpi ir patys dalyviai, pristatantys savo darbus. Norime, kad jie Pop Up metu jaustųsi maloniai ir profesionalūs dizaineriai ir kūrėjai būtų apsupti tokio pačio aukšto lygio kolegų “, – sako viena iš renginio organizatorių Erika Paulauskė.

Popup.lt organizatorės pasakoja, kad Kalėdų Pop Up renginiai išsiskiria ir jų metu sukuriama nuotaika ir tvyrančia atmosfera.

„Tiek Vilniuje, tiek ir Kaune gruodį vyksiantys Kalėdų Pop Up renginai vyksta uždarose patalpose kur malonu ir šilta. Išskirtinį dėmesį skiriame ne tik renginio erdvėms, skirtoms kūrėjų prekybai, bet ir visiškai neįpareigojančioms veikloms. Renginį aplankę svečiai turės galimybę įsirengusiose kavinėse išgerti kavos ir užkąsti. Norime pabrėžti, kad Kalėdų Pop Up nėra tik prekybos vieta. Tai puiki erdvė gyvai pabendrauti su lietuviško dizaino atstovais ar tiesiog su bendraminčiais smagiai praleisti savaitgalį“, – sako popup.lt organizatorė Ieva Marija Andrulytė.

Kalėdų Pop Up renginių metu erdvės bus skirtstomos į keturias skirtingas zonas. Mados ir aksesuarų zonoje bus galima rasti „Zefyras“, „The Knotty Ones“, „Labadiena“ ir kt. kūrėjų darbus. Ieškantys kokybiškų juvelyrikos ir galanterijos darbų galės iš arčiau susipažinti su tokių ženklų kaip „kūnokūnui“, „Faustwatches“, „57 edges” ir kt. darbais. Besidomintys interjero dizainu ir maisto kultūra bus kviečiami atrasti originalios stilistikos ženklus bei paskanauti Lietuvoje pagamintų kokybiškų maisto produktų. Kaip ir ankstesniais metais, šiemet popup.lt komanda bendradarbiaus ir su butikais: „5 winter stories”, „Basa“, „House of Naive“, „Riolindo“, „The Place“ ir „V2o“.

Kalėdų Pop Up šiemet startuos Kaune gruodžio 9-10 d. „M. Žilisnko dailės galerijoje“. Į Vilnių Pop Up persikels gruodžio 16-17 d. ir lankytojai bus tradiciškai laukiami kultūros bare „Kablys“.

Daugiau informacijos : popup.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.