Renginiai

Kalėdų Pop Up startavo Kaune

By  | 

Stipriausius lietuviškus dizaino vardus suburiantis Kalėdų Pop Up startavo Kaune. Mykolo Žilinsko dailės galerijos patalpose įsikūrę dizaineriai ir kūrėjai lankytojų lauks visą savaitgalį. Kalėdų Pop Up renginio Kaune metu, organizatoriai skatina ne tik išsirinkti kokybiškų, originalių dovanų, bet ir turiningai praleisti laiką bendraujant su dizaineriais ir mėgaujantis renginio atmosfera.

Jau trečią kartą organizuodama Kalėdų Pop Up renginius, popup.lt komanda ypatingą dėmesį skyrė kokybiškos ir išskirtinės pasiūlos užtikrinimui.

„Kauniečiai ir miesto svečiai renginio metu gali susipažinti su itin stipriais lietuviško dizaino ženklais. Daug laiko skyrėme analizuodamos, kaip kiekvienas iš Kalėdų Pop Up metu savo darbus pristatančių dizainerių kuria savo produktus, kokias vertybes ir principus taiko. Tai leido mums užtikrinti, kad renginio lankytojai dovanas sau ir artimiesiems galėtų rinktis tik iš kokybę ir originalumą atliepiančių lietuvių kūrėjų“, – sako viena iš renginio organizatorių Erika Paulauskė.

Žilinsko dailės galerijoje savaitgalį šurmuliuojantis Kalėdų Pop Up nėra tik prekybos vieta. Tai erdvė, kurioje galima pažinti lietuvišką dizainą, diskutuoti su kūrėjais, gerti kavą ir taip visą dieną praleisti renginio erdvėje.

„Kauno Kalėdų Pop Up metu lankytojus kviečiame kalbėtis su dizaineriais, domėtis jų kūrybos principais ir taip pažinti kokybišką lietuvišką dizainą, o kartu ir pačius kūrėjus. Renginio metu save pristato ir dizaineriai, kuriuos ne visada galima rasti panašaus pobūdžio renginiuose ar net fizinėse parduotuvėse. Tai vieta, kurioje, atkreipiant dėmesį į atsakingą vartojimą, galima mėgautis kalėdine nuotaika. Kalėdų Pop Up metu gyvai bendraujant ar tiesiog geriant kavą renginio erdvėje galima praleisti ištisas valandas“, – sako popup.lt organizatorė Ieva Marija Andrulytė.

Kauno Kalėdų Pop Up renginio metu, siūloma atrasti dovanas, atliepiančias itin skirtingus žmonių poreikius. Mados ir aksesuarų zonoje galima rasti „Agnė Fashion“, „Thom Bara“, „Le Slap“, Lilijos Larionovos ir kt. kūrėjų darbus. Ieškantys kokybiškų juvelyrikos ir galanterijos darbų gali iš arčiau susipažinti su tokių ženklų kaip „bobriq“, „Simona Samojauskaite Jewellery“, „The Basic”, „erikahoc“ ir kt. darbais. Besidomintys interjero dizainu kviečiami atrasti originalius ženklus: „Geometrika“, „Botanica Store“, „Pho ceramics“ ir kt. Taip pat renginio svečiams siūloma paskanauti ir Lietuvoje pagamintų kokybiškų maisto produktų.

Kalėdų Pop Up Kaune vyks visą savaitgalį M. Žilinsko dailės galerijoje. Į Vilnių Pop Up persikels gruodžio 16-17 d. ir lankytojai bus tradiciškai laukiami kultūros bare „Kablys“.

Daugiau informacijos : popup.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.