Mada

Žaismingi drabužiai moteriškame garderobe – kaip juos derinti?

By  | 

Žaismingi drabužiai su aplikacijomis įsitvirtina ne tik paauglių, bet ir moterų garderobe. Nenuostabu, kad už jų nuolat kliūna žvilgsnis. Dažnai nuo tokių drabužių įsigijimo atbaido mintis, kad jie skirti jaunoms merginoms, o ne moterims, kurių gyvenime karaliauja oficiali apranga.
Internetinės drabužių, avalynės ir aksesuarų parduotuvės „Newmood“ stilistė Kamilė Bukauskaitė pateikia tris derinius, kuriuose valiūkiškas megztinis su šuniuko aplikacija su aplikacija tampa itin moteriškų ir elegantiškų įvaizdžių dalimi.

Boho estetika

Pirmasis derinys yra įkvėptas bohemiško stiliaus arba boho estetikos, kuriam būdingi ilgi, laisvi siluetai, sluoksniavimas ir čigoniška dvasia. Pasiskolinkite šiuos elementus, o chaotišką ir triukšmingą boho stiliaus prigimtį suvaldykite monochromatiniu žemės spalvų deriniu. „Taip sukursite elegantišką, biurui tinkantį įvaizdį su čigoniškos laisvės prieskoniu”, – sako stilistė.

Džinsų penktadienis

Negaiškite laiko persirenginėjimams po darbo. Rinkitės įvaizdį, kuris tinka tiek dienai biure, tiek vakarui mieste. Patogūs aukštakulniai suteiks džinsams elegancijos, o optimalaus dydžio delninė grąžins eisenai grakštumą. „Juk jums tikrai reikia kur kas mažiau daiktų nei galvojate“, – šypsosi stilistė.

Odinės kelnės – puikus pasirinkimas

Trumpam pamirškite „skinny“ džinsus ir drąsiau eksperimentuokite įvairesniais kelnių siluetais bei medžiagomis. Oda nebūtinai tinkama tik aštriems įvaizdžiams. Žemės spalvos ir kartu dėvimas minkštas megztinis atskleidžia švelnią ir moterišką odos pusę.

Visus deriniuose naudotus drabužius rasite: www.newmod.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.