Drabužiai

“Dear Freedom” Pavasario-Vasaros kolekcija pasiilgusioms jūros kvapo

By  | 

Vidinė laisvė būti savimi – vienas pagrindinių lietuviško prekės ženklo “Dear Freedom” motyvų, atsikartojantis kruopščiai apgalvotose riboto leidimo kolekcijose. Šių metų pavasario-vasaros naujienos – šios misijos tęsinys. Įkvėpta Kūrybos vadovės Kristinos kelionių po Pietryčių Aziją, kolekcija Another Shape of Me perteikia teigiamas emocijas iš laisvės pojūčio, jūros, neaprėpiamos gamtos ir miestų sintezės bei nesuvaidintų net labiau už saulę šildančių šypsenų.

Neatsitiktinai ateinančią vasarą “Dear Freedom” siūlo ryškių ir sodrių spalvų kombinacijas – safyro mėlyną, mėlynus ir baltus dryžius, citrinos geltoną, baltą ir deginto apelsino spalvos detales. Sodrios spalvos, kaip geltona ir balta, pasirinktos pabrėžti dominuojančią mėlynos ir baltos kombinaciją, kuri atsikartoja pagrindiniuose vasaros kolekcijos gaminiuose – sijonkelnėse, kelnėse, švarkeliuose. Šį sezoną parduotuvėse bus galima įsigyti pagrindinius produktus – sijonkelnes, kelnes, švarką, ilgą vasarinį paltą, kiekvienos spintos pagrindu tapsiančius baltus marškinius. Likusią kolekcijos dalį klientės turės galimybę įsigyti tiesiogiai iš dizainerių, Vakaruose populiariu išankstinio užsakymo (pre-order, angl.k.) principu. “Dear Freedom” jau spėjo įsitvirtinti vietinėje rinkoje ir sėkmingai skinasi kelią užsienio rinkose taikydami patrauklų prieinamos prabangos (affordable luxury, angl.k.) modelį. Visa kolekcija gaminama Lietuvoje iš natūralių šilko, vilnos ir medvilnės audinių, kruopščiai atrinktų iš italų bei britų gamintojų.

Konceptualiai, Pavasario-Vasaros 2018 fotosesija puikiai perteikia laisvės pojūtį, “Dear Freedom” moto, bet taip pat ir atspindi teigiamų emocijų, kurios užpildo keliaujant, dvasią. Tas jausmas, kai rodos gali įkvėpti visą jūrą, akys prisivalgo gražiausių vaizdų ir savyje juos atspindi. Kai tampi pamatyto ir patirto grožio atspindžiu. Rodos, jūrą gali užuosti kiekvienoje nuotraukoje, taip pat ir neatsiejamą jūros palydovę – nesuvaržytą laisvę.

Ta pati emocija keliauja ir kiekviename kruopščiai apgalvotame iš pirmo žvilgsnio paprastame, bet unikaliame, gaminyje. Netikėtos detalės, kirpimo ir formos sprendimai, įkūnija šio jauno lietuviško prekės ženklo dvasią. Savo idėjas ir patirtį įgyvendinančios tik aukščiausios kokybės išraiška, prekės ženklo įkūrėjos Kristina ir Rasa tiki, kad tikra prabanga yra vidinės ir išorinės laisvės sintezė ir stengiasi tai perteikti savo klientėms.

Fotografas – Vaidas Jokubauskas
Stilius – Fausta Jurgilaitė
MUA – Kristina Raulinytė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.