Grožis

Žvaigždžių stilistės Rūtos Morozovienės patarimai pavasario-vasaros sezonui

By  | 

Modernaus meno kūrėja Agnė Kišonaitė savo gerbėjus stebina ne tik neįtikėčiausiais kūrybiniais sumanymais, bet ir savo įvaizdžiu. Pavasarį žinoma vilnietė menininkė pasitiko ryškiai violetinės spalvos plaukais.

„Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad violetinė plaukų spalva sulauks tiek daug dėmesio. Bičiuliai, dar galima sakyti, reagavo visai ramiai, tačiau žmonės gatvėje ar viešuose renginiuose tiesiog negali atitraukti akių! Įsidrąsinę pakalbina, pagiria“, – šypsodamasi sakė A. Kišonaitė.

Įgyvendinti šį stiliaus virsmą dailininkei padėjo žinoma plaukų meistrė Rūta Morozovienė. „Meistrė Rūta man visada pasiūlo įvairių idėjų, kaip galėčiau atsinaujinti. Šį kartą ji rekomendavo atkreipti dėmesį į madingą violetinį ametisto atspalvį“, – sakė A. Kišonaitė. Menininkė jau bemaž septynerius metus pasitiki plaukų meistre R. Morozoviene. „Jei negalėčiau šimtu procentų pasitikėti savo kirpėja, nedrįsčiau taip eksprerimentuoti“, – net neabejoja pašnekovė. Agnė prisimena, kad būtent R. Morozovienė sugalvojo prieš kiek laiko nudažyti jos plaukus šviesiai, nors pati buvo šventai įsitikinusi, kad jai tinka tik tamsūs plaukai. „Rūta visuomet parenka madingus kirpimus ar plaukų atspalvius, nes nuolatos dalyvauja pasaulinėse parodose ir domisi grožio pasaulio naujovėmis“, – gerų žodžių savo meistrei negailėjo A. Kišonaitė.

Žvaigždžių stiliste vadinama meistrė R. Morozovienė savo klientės A. Kišonaitės naująją plaukų spalvą įvardijo kaip kristalo ametisto atspalvį. Paprastai ametisto spalvos varijuoja nuo blankiausios alyvinės iki gilios purpurinės. „Kilminga violetinė spalva padarė šį kristalą mėgstamą karalių bei aukštuomenės jau prieš tūkstančius metų. Šį sezoną būtent ametisto atspalviai – vieni madingiausių“, – pabrėžė grožio salono „Cut Code“ įkūrėja.

Morozovienė patarė šviesiaplaukėms pamiršti pilkus tonus, o veikiau rinktis smėlio atspalvius. Tamsiaplaukėms meistrė patarė atkreipti dėmesį į burgundiško vyno atspalvį. Apskritai šį sezoną spalvos plaukuose tarsi persipina, susilieja it akvareliniai potėpiai. Pavasario-vasaros sezoną, pasak R. Morozovienės, bus aktūalūs lengvai krentantys plaukai, švelnios bangos. Pasibaigus šaltajam metų periodui meistrė moterims pataria grožio salone pasilepinti plaukus atkuriančiomis procedūromis, kurių metu plaukai ir maitinami, ir drėkinami.

Nuotraukos – Ilona Šilenkova ir iš asmeninio albumo

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.