Drabužiai

Lietuvės kurtų maudymosi kostiumėlių ambasadore tapo milijonus sekėjų „Instagram“ tinkle turintis modelis Anuyta Rai

By  | 

„Socialiniai tinklai daro stebuklus“, – džiaugiasi „Ms.Mermaid“ maudymosi kostiumėlių kūrėja Agnė Šukytė. Jos kuriamais paplūdimio drabužiais susižavėjo daugiau negu 2 milijonus sekėjų „Instagram“ tinkle turintis modelis Anuyta Rai. Pamačiusi lietuvės kuriamus stilingus maudymosi kostiumėlius, ji ne tik panoro tokius turėti savo spintoje, bet ir sutiko tapti šio prekės ženklo ambasadore. Prieš tai „Ms.Mermaid“ ambasadore buvo stilistė Asta Valentaitė.

„Negalėjau patikėti, kad Anyuta „Instagram“ tinkle atrado ir įsimylėjo mano kuriamą paplūdimio madą! Seniai buvau jos paskyros sekėja, nes esu priklausoma nuo kelionių ir profesionalios fotografijos. Žavėjausi šios undinės kasdienybe ir nepriekaištinga išvaizda. Gyvename amžiuje, kuomet galime lengvai komunikuoti su visu pasauliu, todėl ir mūsų ryšys užsimezgė paprastai: pamačiusi, kad Anyuta seka „Ms.Mermaid“ paskyrą, negalėjau praleisti progos su ja susisiekti. Lengvai radome kalbą ir pradėjome kurti bendrus planus“, – pasakoja dizaino studijas Vilniaus dailės akademijoje baigusi A.Šukytė.

Anyuta Rai – rusų kilmės modelis, nepailstanti keliautoja, stebinanti savo sekėjus nepaprasto grožio nuotraukomis. Anyutą modelių agentūros vadovas pastebėjo nedidelio miestelio prekybos centre, kai jai buvo 18 metų. Šiandien ji – tarptautinis modelis, dirbantis visame pasaulyje. Užsienio spauda Anyutą pristato kaip socialinio tinklo „Instagram“ fenomeną, nes paskyra jai suteikė galimybes ne tik užsidirbti, bet ir keliauti po pasaulį.

„Pradėjus bendrauti Anuyta prasitarė ketinanti vykti į Indonezijos Gili salas, todėl išnaudojome šią pasakišką vietą savo projektui – ten surengėme fotosesiją. Anyutą fotografavo jos širdies draugas Sergey Kabankov, su kuriuo ji ne tik kartu gyvena, bet ir dirba. Tikri profesionalai ir labai nuoširdūs žmonės!” – neatsistebi Agnė.

Anyutos favoritas – naujasis „Marbella“ bikinis, kurių ji turi du – pieno baltumo ir raudoną: „Malonu išgirsti, kad mano kuriami maudymosi kostiumėliai kokybe ir dizainu neatsilieka nuo pasaulyje puikiai žinomų prekės ženklų. Iš jos sulaukiau pagyrų už išskirtinius dizaino sprendimus, įpakavimą ir įvairioms kūno formoms pritaikomus modelius“.

Nuotraukos – Sergey Kabankov

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.