Mada

1 drabužis 3 deriniai. Švenčių elementai kasdieniame garderobe

By  | 

„Tai jūs į darbą ar į vakarėlį? Aš į abu!“. Iš pradžių į mūsų kasdienius derinius įsiliejo sporto garderobas, o dabar, atrodo, kažkas supainiojo vakarėlių ir ofiso lentynas.
Internetinės drabužių, avalynės ir aksesuarų parduotuvės „Newmood.lt“ stilistė Kamilė Bukauskaitė pristatė 3 būdus, kaip šventinio garderobo elementus įkomponuoti į kasdienius derinius.

„Gyvenimas yra per trumpas nuobodiems deriniams, o puošnūs drabužiai nusipelno daugiau progų išlįsti į viešumą. Nuo šiol kasdieniai deriniai gali būti žavūs, drąsūs ir tinkami dėvėti nesvarbu, kaip bepasikreiptų jūsų dienos planai.“ – sako „Newmood.lt“ stilistė.

Šventės + kasdienybė

Puošnius, iš pirmo žvilgsnio šventėms skirtus, drabužius galite drąsiai derinti su laisvalaikio arba sporto elementais. Taip sukursite pusiausvyrą tarp vakaro ir dienos stiliaus. Marškinėlių ir striukės derinys neutralizuos žvynelių puošnumą, o pastarieji suteiks deriniui valiūkiško šarmo. Tai visiška stiliaus pergalė!

Vakaro elegancija

Jeigu vakare jūsų laukia ištaiginga vakarienė, pagaliau nebelieka dilemos ar grįžti namo persirengti, ar vakaro planus tęsti apsirengus nuobodžia biuro eilute. Jūsų visą pasaulį talpinančioje rankinėje, automobilyje arba ofiso spintoje tikrai atsiras vietos plonytei elegantiškai liemenei ir  nedidelei delninei. Turėkite šį stiliaus duetą po ranka ir „force majeure“ atveju būsite pasiruošusi vos per kelias minutes.

Judriai dienai

Laukia judesio ir veiksmo kupina diena, kurios ištikimiausiais palydovais visuomet tampa džemperis ir kedai? Suteikite vilties suspindėti net šiam praktiškam, tik komforto kalbą suprantančiam tandemui. Trys – tai jau kompanija, tegul tviskantis sijonas būna jos siela.

Visus deriniuose matytus drabužius rasite www.newmood.lt

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.