Mada

Trys batų tipai, kurie privalo atsidurti jūsų atostogų lagamine

By  | 

Vasara jau visai ant nosies, tad pats metas iš spintos traukti atostogų derinius bei avalynę. Tačiau nors vasaros atostogų laukiame su nekantrumu, kai kalba pasisuka apie lagamino pakavimą, susiduriama su nemenkais iššūkiais – ką įsidėti visoms įmanomoms progoms? Ne paslaptis, kad batai užima labai daug vietos, todėl tam, kad pakavimas taptų malonia atostogų dalimi, mados ir stiliaus „Deichmann Shoelove“ tinklaraštininkė Inga Šmigelskytė dalinasi patarimais, kokia avalynė turėtų atsidurti jūsų lagamine.

Be įsispiriamų basučių – nė iš vietos

Be įsispiriamų basučių atostogose neišsiversite: tiek vaikščiojant Basanavičiaus alėja, tiek važinėjant motoroleriais Balio salos gatvelėmis, tiek einant biriu Graikijos kurorto pajūrio smėliu – įsispiriamos basutės atostogose bus geriausios jūsų palydovės. Pasak „Deichmann“ tinklaraštininkės, įsispiriamos basutės šiemet išlieka viena madingiausių šiltojo sezono tendencijų.

„Ryškiam ir įsimintinam įvaizdžiui sukurti rinkitės metalo atspalvių įsispiriamas basutes. Šiandien populiarėja ne tik aukso ar sidabro spalvos, bet taip pat ir rausvi (angl. rose gold) ar melsvi blizgūs atspalviai. Šlepetės yra universalios bei puikiai dera tiek prie lengvų suknelių ar sijonų, tiek prie kelnių ar džinsinių šortų. Šio tipo avalynė neužims daug vietos jūsų lagamine, todėl galėsite įsidėti dar vieną papildomą suknelę. Be to, metalo atspalviai nuostabiai atrodo prie įdegusios odos!“, – teigia I. Šmigelskytė.

Tinklaraštininkė akcentuoja, kad šį sezoną labai madingi įvairūs kombinezonai – tiek su trumpais šortukais, tiek ir ilgomis kelnėmis. Jeigu ieškote įdomaus įvaizdžio atostogoms, ieškokite lengvo audinio kombinezono, dekoruoto įdomiais raštais ar užrašais.

Romantiškam atostogų įvaizdžiui – suvarstomos espadrilės

Šį sezoną populiarumo viršūnėje išlieka avalynė su įvairiais raišteliais: juos galėjote išvysti ant daugelio didžiųjų mados namų kolekcijų pristatymų podiumų. Tačiau atostogoms norisi kažko lengvo ir romantiško, tad pasirinkus espadriles pintu padu ir suvarstomas ant kulkšnies – „prašauti“ neįmanoma.

„Pinti raštai vis dar neužleidžia savo pozicijų vasaros avalynės bei aksesuarų lentynose. Bohemiško ir hipiško stiliaus avalynė tapo populiari prieš keletą metų, tačiau neketina trauktis ir šiemet. Todėl atostogų derinius pagyvinkite ne tik batais pintu padu, bet ir pintomis skrybėlėmis, mažomis pintomis rankinėmis per petį bei didelėmis paplūdimio pintinėmis“, – patarimais dalinasi I. Šmigelskytė.

Pasak „Deichmann Shoelove“ tinklaraštininkės, tokie bateliai padės sukurti romantišką atostogų įvaizdį, o dėl patogumo puikiai tiks ilgiems vakaro pasivaikščiojimams. Be to, I. Šmigelskytė priduria, kad espadriles pintu padu galima derinti su lengvo audinio midi ilgio suknelėmis. Įvairių raštų ir geometrinių formų pasirinkimas bei lengvi audiniai – tai viskas, ko reikia tobulam atostogų įvaizdžiui.

Ilgiems pasivaikščiojimams – patogūs laiveliai

Atostogų metu mes ne tik gulime paplūdimyje, ilsimės ir mėgaujamės šiltais saulės spinduliais, bet ir susipažįstame su naujais kraštais, kai vaikščiodami dažnai nueiname ne vieną dešimtį kilometrų. Tam, kad naujų vietų pažinimas netaptų kančia, „Deichmann Shoelove“ tinklaraštininkė atostogų lagamine pataria surasti vietos patogiems odiniams laiveliams.

„Odiniai laiveliai yra nepakeičiami ilgų pasivaikščiojimų palydovai, o juos derinti taip pat labai lengva. Pavyzdžiui, kelionės metu elegantiškos turistės įvaizdžiui sukurti rinkitės 2018 pavasarį į madą sugrįžusius klasikinius šortus aukštu liemeniu, rišamus diržu. Prie jų derinkite trumpą „crop“ tipo palaidinę, o atvėsus ant pečių užsimeskite pastelinės spalvos švarkelį”, – stiliaus derinį komentuoja I. Šmigelskytė.

Mados ir stiliaus tinklaraštininkė pastebi, kad šiltąjį sezoną vyrauja pastelinės spalvos, ypač madingi violetiniai atspalviai, kuriuos „Deichmann Shoelove“ atstovė pataria įtraukti į savo atostogų lagamino turinį. Taip pat nepamirškite ir įvairių atspalvių rožinės – tiek ryškios magenta, tiek ir pink nude, kurios įvardijamos tarp svarbiausių šios vasaros spalvų.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.