Dizainas

Stilingiausi Lietuvos grožio salonai – Kaune

By  | 

Jau aštuntą kartą žurnalo „Hair profesionalams“ organizuojamas grožio salonų konkursas „Salonų dizainas“ šiemet pritraukė rekordinį dalyvių skaičių – iš viso varžėsi net 27 salonai iš įvairių Lietuvos miestų.

Pretendentus vertino kompetentinga komisija – architektė Audra Kaušpėdienė, architektas, VDA Architektūros fakulteto Interjero dizaino katedros vedėjas Alvydas Šeibokas, stilistas, interjero dizainerės Gintarė Jarmalavičiūtė ir Kristina Grybaitė. Jau ne vienerius metus prie „Salono dizainas“ vertinimo komisijos prisideda įvaizdžio namų „KUKLA Beauty Box“ vadovas Kęstas Rimdžius.

Konkurencija šiemet buvo kaip niekad didelė – grožio salonai vienas už kitą labiau stebino savo dizainu ir netikėtais sprendimais, tad komisijai teko itin sunki užduotis išrinkti, kam turi atitekti geriausiojo titulas.

Vasario 26 d. vykusioje apdovanojimų ceremonijoje nugalėtoju paskelbtas Kaune įsikūręs grožio salonas „Pinkas“.

Štai ką apie nugalėtoją kalba viena iš komisijos narių Audra Kaušpėdienė:

„Aš tiesiog literaliai netekau amo, parvėrus salono duris, nors lyg ir buvau pasiruošus, kad čia bus labai gerai. Nevardinsiu privalumų; tokie kūriniai nutinka ne kasmet. Autorių profesijos triumfas, savininkų supratimas ir pasitikėjimas, pergalė be jokių abejonių!“

Susumavus komisijos balus, nedideliu skirtumu nugalėtojams nusileido grožio salonas MOOZA (Kaunas), 3 vieta atiteko „Kirpimo meistrai“ (Vilnius).

Pirmą kartą konkurso istorijoje atskiroje rungtyje varžėsi sparčiai populiarėjantys barbershop‘ai. Čia nugalėjo „Saint Barber“ salonas iš Kauno.

„Šis salonas barberių lyderis, nors konkurencija šiemet neįtikėtinai stipri susiklostė. Tiksliai supjaustyta erdvė, materija stipri ir tiesiai į fukciją, procesas verda. Baras su biblioteka dovanoja man alibi kartas nuo karto užsukti čia tiesiog pabūti; jėga!“ – pagyrų salonui negalėjo A. Kaušpėdienė.

Lygiaverčiai konkurentai barbershop‘ų rungtyje buvo 2 vietą užėmę „Barber Kaunas“ ir 3-iosios vietos laimėtojai „Barber‘s House“ iš Šiaulių.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.