Drabužiai

Agnė Kuzmickaitė pristatys tarptautinio įvertinimo sulaukusią kolekciją

By  | 

Jau visai netrukus viena garsiausių šalies dizainerių Agnė Kuzmickaitė pristatys septintąją, asmeninę, šiam pavasariui/vasarai bei artėjančiam rudeniui/žiemai skirtą drabužių kolekciją. Kolekcijos tema – savirealizacija ir sąmoningumas, kurie, kaip tvirtina pati dizainerė, yra didžiausias gyvenimo variklis ir pagrindinis kūrybos tikslas.

Tiesa, dalį kolekcijos, madai ir stiliui neabejinga publika rudenį turėjo galimybę išvysti bene svarbiausiame pasaulio mados industrijos renginių – Londono mados savaitėje. Tuomet Agnė pasirodė naujus talentus pristatančioje programoje „Fashion Scout“ bei buvo ypač palankiai įvertinta kritikų ir tarptautinės žiniasklaidos. Na, o prieš kelias savaites praūžusioje, rudens naujienoms skirtoje, Londono mados savaitėje Agnės kurtais, naujausias tendencijas atspindinčiais drabužių ansambliais jau dabinosi žinomos Londono stileivos ir tinklaraštininkės.

Tai, ką iš viso pasaulio atvykę mados ekspertai bei mylėtojai stebėjo Didžiojoje Britanijjoje, vos už poros savaičių išvysime ir mes. Tiesa, dar daugiau, nes gerbėjams Lietuvoje daktaro laispsnį turinti dizainerė paruošė pilną kolekciją, kurioje ypatingas dėmesys skiriamas detalėms ir formos išbaigtumui bei supinamos konceptualaus ir praktiško dizaino kryptys.

Kolekcijoje gausu elegantiškų siluetų, subtilių raštų bei pamatinių, juodos ir baltos, spalvų variacijų. Na, o savirealizacijos ir sąmoningumo žinutę Agnė transliuos simetriją sudrumsčiančiais, ant drabužių nugulusiais lozungais ir karščiausias naujo sezono tendencijas atspindinčiomis neoninių spalvų detalėmis.

Tiesa, artėjant kolekcijos pristatymui Vilniuje, Agnė Kuzmickaitė sau meta dar vieną iššūkį – , reguliariai tarptautiniuose renginiuose kolekcijas pristatanti ir į prestižinio „Vogue“ portalo dizainerių sąrašus įtraukta, dizainerė su naujausia savo kolekcija dalyvaus ir Rygoje vyksiančioje mados savaitėje. Nors vos per savaitę jos laukia net du, ypač svarbūs ir didžiulio pasirengimo reikalaujantys, renginiai, žinoma moteris tik numoja ranka: „Man patinka stebinti“.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.