Drabužiai

Moteriška vienybė S. Brazdžionytę ir „Step by Step“ įkvėpė neeiliniam projektui

By  | 

Išskirtinių aksesuarų autorė Simona Brazdžionytė bei seserys, prekės ženklo „Step by Step“ įkūrėjos, Jūratė ir Justina Ieva Steponavičiūtės surėmė pečius bendram projektui, kurio rezultatas tiesiog atima žadą: pristatė vestuvinę drabužių bei aksesuarų kolekciją. Visos trys žavios, veiklios ir labai kūrybingos damos atvirauja, jog galimybė puošti nuotakas yra neeilinis įvertinimas – didžiulė laimė tapti svarbiausios moters gyvenimo dienos dalimi.

Simona pasakoja, jog sukurti kolaboracinį projektą ji nutarė norėdama pasidalinti tikros moteriškos vienybės idėja – be pavydo ar intrigų: „ Jūratės ir Justinos Ievos kuriamas „Step by Step“ įvaizdis bei jų pačių seseriška draugystė, atsidavimas, pasitikėjimas viena kita puikiai atspindi nesuvaidinto moteriško solidarumo žinutę ir yra gyvas pavyzdys, jog tai yra įmanoma“. Tuo tarpu, ne pirmą kartą su S. Brazdžionyte bendradarbiaujantis, drabužių kūrėjų duetas tikina, jog imtis bendrų projektų kartu joms vienas malonumas. „Be galo žavimės Simonos kūryba, stilistika, pabrėžiamu subtilumu ir prabanga. Maža to, mūsų požiūris į grožį, jo subtilų pateikimą sutampa kone šimtu procentų”.

„Step by Step“ nuotakoms skirtos drabužių eilutės dvelkia švelnumu, moteriškumu, o siluetai pabrėžia moterišką trapumą ir eleganciją, kuri šiais laikais dažnai ištirpsta belyčių miesto džiunglių fone. Suknelių akcentus meistriškai papildo Simonos kurti, šiuo metu ypač populiarių, geometrinių formų papuošalai, o įvaizdžiui lengvumo, švelnumo, natūralumo bei laisvės suteikia su aukso detalėmis derinami Swarovskiperlai ir, žinoma, Swarovskikristalų žaismas. Tad kolekcija tikrai užkariaus širdis visų, elegancijos išsiilgusių, tačiau perdėtos pompastikos vengiančių, moterų širdis.

Fotosesijai kūrėjų trijulė nutarė pasirinkti ne studiją, o gamtą, kurioje jausminga moters prigimtis ypatingai atsiskleidžia. Na, o vizualinis įdėjos įgyvendinimas buvo patikėtas ypatingų, natūralių ir šilumą skleidžiančių akimirkų fotografei, „Silk and kisses“ įkūrėjai, Monikai Gabijai Vainiūtei, su kuria S. Brazdžionytė bendradarbiauja jau ne pirmą kartą bei džiaugiasi, jog ne tik estetinis, bet ir vertybinis judviejų „kompasas“ bei požiūris į moterišką draugystę rodo vieną kryptį.

Nuotraukos – Monika Gabija Vainiūtė

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.