Drabužiai

Oksana Pikul Jasaitienė tapo kauniečio fotografo Adam Aleksejėvič rūbų linijos “Aleksejėvič Adam CLOTHING” veidu

By  | 

Oksanos komentaras: Adamas mano draugas jau 5 metus! Be jo neapsieina mano šeimos šventės, mėgaujuosi kada jis pakviečia būti jo modeliu, turim bendrų projektų drauge! Turim daug bendro, tokį patį veržlų požiūrį į darbą! Todėl tikrai apsidžiaugiau gavusi kvietimą pabūti visos kolekcijos veidu! Tai jaunatviška, gaivu, su potekste ir begalo madinga! Išduosiu – aš jau darbe dėviu jo kurtus džemperiukus vėsesniomis dienomis! Tad aš pirmoji pasipuošusi! Prisijuk ir Tu!

Adam Aleksejėvič komentaras: Fotografija užsiimu jau 7 metus, labai norėjau kažkokių būdų visai tai įprasminti. Tiesą sakant rūbų linijos idėja bandžiau įgyvendinti jau praeitais metais, tačiau taip ir nepavyko rasti tinkamiausio varianto, o galbūt tiesiog neskyriau tam pakankamai laiko, esu maksimalistas, arba darau užtikrintai ir iki galo galo, arba nesiimu visai. Šį kartą viskas priešingai – jei kažkas būtų pasakęs, kad tiek laiko užtruks visas procesas, greičiausiai būčiau nepatikėjęs..

Pasirinkau unisex džemperius, kurie dabar yra ypač madingi, jie gali būti nešiojami tiek laisvalaikio aprangoje, tiek puošnesniame, klasikiniame variante. Būtent tai ir rodome šioje fotosesijoje. Na ir beabejo moteriški marškinėliai, kurie turi madingą ilgesnę nugarą ir yra neatsiejama laisvalaikio aprangos dalis. Nors labiau orientuojamės į moteris, tačiau džemperiai yra unisex, juos gali nešioti ir vyrai, o marškinėlius galime pagaminti ir vyriškus.

Paruošiamieji darbai užtruko apie 3 mėnesius. Visuose rūbuose naudojamos mano darytos nuotraukos, kurias apdirbome kartu su grafikos dizainere. Džiugu, kad beveik visa, prie šio projekto dirbanti komanda yra man nesvetima: grafikos dizainerė tapo Monika Janušaitytė, su kuria nevienerius metus stilizavome fotosesijas, specialiai šiai fotosesijai auskarus sukūrė papuošalų kūrėja AušraPuidokaitė, blizgu.lt, o video medžiaga rūpinosi SMG media komanda. Modeliai pasirinkti taip pat neatsitiktinai: pavyzdžiui mergina, kuri nuotraukoje pozuoja su fotoaparatu vardu Laura, ji prieš septynerius metu buvo vienas pirmųjų mano modelių, labai norėjau, kad jos veidas papuoštų ir mano drabužius, man tai ganėtinai sentimentalu.

Visos kolekcijos veidu pasirinkau Oksaną Pikul Jasaitienę, ji taip pat pasirinkta neatsitiktinai. Oksana buvo mano vienas pirmųjų „garsesnių“ modelių, kuri padėjo „atverti“ daug naujų kelių ir padėjo žmonėms sužinoti apie mane. Džiaugiuosi, kad Oksana visada sutinka su visomis mano idėjomis, jaučiu didelį pasitikėjimą iš jos pusės. Kaip ir ankstesnius kartus, taip ir dabar, pats stilizavau visą fotosesiją ir jos konceptą.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.