Grožis

Žiemos „must have“ priemonė – apsauginis veido kremas nuo saulės

By  | 

kremas nuo saulesDaug kas galvoja, kad pasibaigus vasarai ir prasidėjus šaltiesiems metų laikams, galima slėpti apsauginį veido kremą nuo saulės į tolimiausią stalčiaus kampą. Šią idėją galima iškart vyti iš savo minčių ir pradėti galvoti apie veido odos apsaugą iš naujo. Nesvarbu, kad už langos pūgos, sniegas, lietus, žvarba – apsauginis veido kremas yra tiesiog būtinybė visais keturiais metų laikais!

Saulė žiemą veido odai gali būti tokia pat žalinga, kaip ir karštaisiais vasaros mėnesiais. Mūsų oda susiduria su įvairiausiais iššūkiais netgi būtant ofise. Tyrimai rodo, kad žmonėms, kurių darbo vieta yra šalia lango, toje veido pusėje, kuri nukreipta į tiesioginius saulės spindulius, pastebimai daugiau raukšlelių bei kitų senėjimo požymių. O ką jau kalbėti, jeigu jūs daug laiko praleidžiate lauke: bėgiojate, sportuojate, vedžiojate šunį, einate pasivaikščiot su vaikais, viešėdami užsienyje žioplinėjate po jaukias senamiesčio gatveles.

Taigi, kaip jau išsiaiškinome, apsauginis kremas nuo saulės yra reikalingas visais metu laikais. Ir tik nereikia išsisukinėti, kad jūsų veido oda riebi arba mišri, kad tie riebūs apsauginiai kremai jums yra visiškai netinkami. Šiais laikais kosmetikos gamintojai gali pasiūlyti kremus visiems veido tipams, yra netgi tokių, kurie kuo puikiausiai tinka riebiai arba mišriai veido odai bei suteikia matiškumo. Belieka tik išsirinkti jums tinkamiausią.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.