Grožis

Medus – jūsų grožio paslaptis

By  | 

medusSenoliai jau prieš šimtmečius įvertino teigiamas medaus savybes. Jis ne tik naudingas mūsų sveikatai, tačiau ir mūsų grožiui. Siūlome kelis medaus naudojimo variantus, kurie suteiks žvilgesio jūsų plaukams, skaistumo jūsų veido odai bei stiprumo jūsų nagams.

– Medus tinka aknei gydyti. Užtepkite šiek tiek medaus ant tų veido vietų, ant kurių turite spuogelių, palaikykite 10-15 minučių ir nuplaukite.

– Medus puikiai drėkina mūsų išsausėjusią ir pavargusią veido odą. Tai puiki naminė kaukė: užsitepkite medaus ant veido odos, palaikykite 15-20 minučių ir nuplaukite.

– Medaus kaukė plaukams ne tik puikiai sudrėkins jūsų plaukus, tačiau suteiks jiems spindėsio, jie vėl žvilgės bei taps minkštais. Sumaišykite vieną šaukštą medaus su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, ištepkite savo plaukus ir palaikykite šią kaukę apie 20-30 minučių.

– Medus stabdo senėjimo procesus. Vienas arbatinis šaukštelis medaus per dieną leis dar ilgai jums džiaugtis lygia bei jaunatviška veido oda.

– Pasigaminkite nuostabų šveitiklį jūsų lūpoms. Sumaišykite vieną arbatinį šaukštelį medaus su vienu arbatiniu šaukšteliu rudojo cukraus bei įlašinkite kelis lašus citrinos.

– Medus-pirmoji pagalba stiprinant jūsų nagus. Vieną arbatinį šaukštelį medaus sumaišykite vienu arbatiniu šaukšteliu obuolių acto, padenkite savo nagus šia masę ir palaikykite ją apie 10 minučių. Procedūrą atlikite kartą per savaitę.

– Medus – puiki natūrali priemonė kovojant su juodais ratilais po akimis. Užtepkite šiek tiek medaus po akimis, palaikykite apie 20 minučių ir jį nuvalykite. Kitas variantas- lygiomis dalimis sumaišykite medų su migdolų aliejumis, masę užtepkite po akimis ir palaikyti 10-15 minučių.

Leave a Reply

El. pašto adresas nebus skelbiamas.